25.-27.02.2017 Lumine Lakes Open

25.-27.02.2017
Lumine Lakes Open

Lähdin jo 15.02 Aurinkorannikolle harjoittelemaan viikoksi. Hyvä treeniviikko päästi mut hyvin käsiksi pallon lentoon ja muutenkin takaisin ruoholla pelaamiseen.

Keskiviikkona 22 päivä lensin Barcelonaan ja reilun tunnin ajomatkan jälkeen Cambrilssiin hotelliin. Torstaina kiersin Lakesin ja perjantaina Hillssin.

 

Lauantai

Ensimmäinen kisapäivä alkoi upeassa auringon nousussa. Koko päivä saatiin viettää tyynessä kelissä. Aloitin kierroksen hyvin, tein birdien reiälle 11. Seuraava birdie syntyi reiälle 13, kun chippasin loistavasti vaikeasta paikasta sisään. Etuysilläni vielä yksi birdie kahdella putilla reiällä 18. Takaysi alkoi putteri yskien. Ensimmäinen birdie reiälle 5, kun löin wedgellä melkein sisään! Seuraava ja viimeinen birdie reiälle 7 ja näin takaysi -2 ja koko kierros upeasti -5! Avauspäivän jälkeen sijalla T6.

 

Sunnuntai

Hillsiltä päästiin aamulla kello 9.00 taas starttaamaan upeassa kelissä. Vähän unessa alussa, ja mittarilla heti ykkösreiällä väärä mitta ja lähestyminen 10m yli griinin. Sieltä hyvä chippi ja putti sisään ja kierros alkoi parilla. Vaikeudet kasaantuivat etuysin keskivaiheille. Bogeyt rei’ille 3,4,6 ja vielä 7 reiälle kolmen putin par. Väylällä 8 peli kuitenkin kääntyi. Par 3 avaus rauta vitosella viitisen metriä pitkäksi ja upea birdie sisään. Näin etuysi +2.

Takaysillä vahva startti, kahden putin birdiet rei’ille 11 & 12 ja takaisin -5 tulokseen.

Vielä yksi birdie takaysillä reiälle 17 ja näin toinen päivä -1/71. Kahden kierroksen jälkeen kokonaistuloksella -6/137 sijalla T8.

 

Maanantai

Finaalikierroksella sain tanskalaisen lisäksi Tapio Pulkkasen. Finaalikierros pelattiin Lakesilla. Aloitin heti vahvasti, birdiet etuysillä rei’ille 3,7 sekä 8 ja näin etuysi upeasti -3.

Takaysillä tuuli alkoi yltymään. Hyviä paikkoja 10,11 ja 12, mutta niiltä vain korttiin parit. Reiällä 13 löin avauksen karheikkoon, johon se lopulta hävisi. Reiälle 13 tupla bogey, jonka jälkeen otin upean come backin pitkällä par 3 reiällä tekemällä birdien. Reiällä 15 birdie chippikierähti ja par korttiin. Toinen käsittämätön moka tapahtui reiällä 16. Löin kolmannen lyönnin par vitosella veteen ja otin kolme puttia, tupla bogey. Näin hyvä etuysi suli kasaan ja viimeinen päivä tulokseen Par/71. Kierroksilla 66,71,71 = -6/208 sijoituin kauden avauskilpailussa Lumine Lakes Openissa jaetulle 11. sijalle.

 

Nyt treenataan pari päivää, jonka jälkeen starttaa Lumine Hills Open.

 

-Olazabal