02.-04.03.2017 Lumine Hills Open

Kahden hyvin vietetyn treenipäivän jälkeen torstaina oltiin taas valmiina uuteen koitokseen!

 

Torstai

Lähtöni oli Hillsin tiiltä 10.
Aloitin kierroksen lupaavasti, par, par ja birdie. Ensimmäinen bogey tuli reiälle 14 kolmella putilla. Reiällä 16 löin toisen lyöntini griinin reunaan ja siitä helppo up & down birdie. Etuysi näin -1. Takaysillä ei ihmeempiä nähty, yksi kolmen putin griini reiällä 3 ja yksi kahden putin birdie reiällä 7. Ensimmäinen päivä tulokseen -1/71 ja sijoitus T40.

 

Perjantai

Toiseen päivään lähdettiin Lakesin reiältä 1. Aloitin kierroksen heti vahvasti, birdie reiälle 2.
Reiällä 3 huono wedge lyönti, mutta rei’ille 4,5 upeat birdiet. Reiälle 9 vielä hieno birdie ja etuysi näin -4!
Takaysi lähti käyntiin putteri yskähdellen. Seuraava birdie tuli reiälle 13 kahdella putilla.
Väylällä 16 löin välilyöntini veteen ja siitä taistellen bogey.
Upea lopetus birdie, birdie ja takaysi näin -2 ja koko kierros upeasti -6/65. Ennen finaalikierrosta olin sijalla T6.

 

Lauantai

Finaalikierrokselle lähdettäessä jo tuuli puhalsi todella kovaa ja kylmästi. Avausrei’illä tuli jo huomattua että par on tänään valttia. Etuysillä aloitin hyvin, mutta bogeyt rei’ille 6, 9 sekä 10 lamauttivat vähän pelihuumoria. Putit eivät millään uponneet vaikka 11 sekä 12 oli vallan mainiot paikat upottaa birdie. Kun putterilla ei uponnut ja löin avauksen reiällä 14 griinin reunaan, oli kokeiltava wedgeä. Siirtosääntö oli kilpailun ajan voimassa ja pallon asettaminen parempaan makuuseen antoi hyvän itseluottamuksen reiän 14 birdiechippiin. Puhdas osuma ja pallo lähti liikkeelle, juuri masennuksen kohdalla pallo ottaa kuitenkin pienen värähdyksen reikää kohti ja lopulta pysähtyy hetkeksi reiän vasemmalle puolelle, jonka jälkeen tipahtaa reikään! Kierroksen ensimmäinen birdie ja loppukiri oli valmis alkamaan! Seuraava birdie napsahti reiälle 16. Päivän pisin putti upposi noin 1,5 metristä. Reiällä 17 löin avauksen lähes griinille, mutta chippi metriin ja siitä harmittavasti birdie ohi. Viimeiselle vielä par ja finaalikierros näin +1/73. Niin kuin huomasin alkukierroksella, että tänään ei tule kovia tuloksia, se piti paikkansa. Vain 2 pelaajaa onnistui alittamaan par-tuloksen ja nousin upeasti jaetulle neljännelle sijalle tuloksilla 71, 65, 73 = -6/209! Hyvä kilpailu taas takana ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan kohti Challenge Tour kautta ja ensimmäinen osakilpailu on Keniassa!

Kiitos !

-Olazabal