6.3.2017 – Tiedote, Oliver Lindell

Oliver Lindell – Tiedote 6.3.2017
Oliver Lindell nousi maailman listalla Roope Kakon ohi

Oliver Lindellin viime viikon sijoitukset Nordic Leaguen kisoissa nostivat nuoren porvoolaisen jo kolmanneksi parhaaksi suomalaiseksi maaliman rankinglistalla. Tänään maanantaina ilmestyneellä listalla virvikiläisen nimi löytyy sijalta 471. Edellä ovat suomalaisista vain Mikko Ilonen ja nyt Ilosen edelle noussut Mikko Korhonen. Rankinglistalla on tiettävästi vain kolme nuorempaa tai samanikäistä kaveria.
Viikonloppunahan Suomen Golfliitto valitsi hallitsevan aikuisten sarjan lyöntipelimestarin, nuoren golfammattilaisen Oliver Lindellin vuoden 2016 poikajunioriksi. Porvoolainen on valittu vuoden poikajunioriksi jo kolme kertaa aiemminkin. Hieno juttu, ”sanattomaksi vetää”, totesi 18-vuotias Oliver pilke silmänkulmassa. Huomionosoitukset jaettiin Suomen Golfliiton 60-vuotisjuhlagaalassa Finlandia- talolla lauantaina. Stipendin, 600 euroa ja kunniakirjan vastaanotti Oliveria alusta alkaen vuodesta 2011 valmentanut Juha Juvonen.
Nyt edessä on merkonomiopintojen eteenpäin viemistä sekä tiukkaa valmistautumista tulevaan ensimmäiseen haastajakiertueen, Challenge Tourin kisaa varten. Kiertue pyörähtää käyntiin parin viikon kuluttua Keniasta, 23.3. Menestyksestäni iso kiitos kuuluu omalle seuralle, yhteistyökumppaneille, taustajoukoille ja erityisesti Virvik golfin prolle Christine Blomqvistille ja henkilökohtaiselle valmentajalle Juha Juvoselle, luettelee Oliver taustajoukkojaan. He näkivät jo varhaisessa vaiheessa nuorukaisen potentiaalin golfpallon kanssa.
Oliver kiittää mahdollisuudestaan saada tehdä sitä mihin on intohimo ollut alusta alkaen- golfammattilaisuus eikä se ole ollut tavoitteena mikään salaisuus.

Kuvateksti:
Oliver Lindell, on voittanut viisi kertaa Suomen mestaruuden  ja on valittu neljästi poikajunioriksi Suomessa. Kuluvalla kaudella Lindell pelaa Euroopan toiseksi korkeimmalla tasolla, niinpä porvoolainen nähdään Suomessa vain yhdessä kilpailussa. Elokuun 3.-6. päivänä pelataan Challenge Tourin osakilpailu Vierumäellä.

Oliver Lindell Tiedotus