10.-12.05.2017 Kellers Park Masters, Kellers Park Golf Club

En päässyt ET:n ja CT:n yhteiskisaan Portugaliin, joten oli saatava harjoituskisa alle.

Maanantaina aamulla lähdettiin sinisillä siivillä kohti Billundia. Treenasin maanantaina ja yritin päästä käsiksi griinien pintoihin.

Tiistaina olin aamu pro-amissa, joka lopulta voitettiin pienemmän hcp:n avulla. Itse pelasin kierrostuloksen -3/70.

 

Keskiviikko

Kisa pelattiin pistebogeyn tapaisena pelinä, esim. birdiestä 2 pistettä, parista 0 ja bogeystä -1.

Kisassa ensimmäiset 2 kierrosta pelattiin pro-am tyyppisesti. Starttasin kympiltä hyvällä up & down parilla. Ensimmäiset birkut rei’ille 12 & 13. Tämän jälkeen par 3 reiälle hyvä par ja birkku heti perään. Vielä reiälle 18 birdie ja etuysi näin -4. Takaysillä vauhti hyytyi ja kolmoselle kolmen putin bogey. Takaysille vielä 3 birkkua ja eka päivä -6/67. Avauspäivän jälkeen sijalla T8.

 

Torstai

Toisena päivänä oli iltapäivä lähtö klo 13.15 tiiltä 9. Nihkeän startin jälkeen sain ensimmäisen birdien reiälle 15. Tätä seurasi kolme putkeen, birdiet siis rei’ille 16,17,18 ja etuysi taas -4. Takaysillä tasaista suorittamista ja kahdella birdiellä toinen päivä bogeyfreenä -6/67. Viimeiseen päivään sijalta T9.

 

Perjantai

Finaalikierroksella pelattiin aika pitkälti eri tyyppistä kenttää, tuuli oli voimistunut ja tuli päinvastaisesta suunnasta kuin aikaisempina päivinä. Sain hyvä startin rundille, par & birdie. Ensimmäinen bogey reiälle 4 kolmella putilla. Tämä kuitattiin hyvin heti reiän 5 birdiellä. Etuysille vielä reiälle 8 hyvä up & down birdie. Takaysi alkoi taistellen, par & par jonka jälkeen vapauttava birdie. Reiällä 15 löin avauksen griinille, josta helppo kahden putin birdie. Vielä reiälle 16 helpohkosta paikasta bogey ja näin viimeinen päivä -3/70.

Lopputulos -15/33 pistettä, jolla sijoittui yksin kymmeneksi! Nyt pari päivää lepoa, jonka jälkeen kausi jatkuu Espanjassa Challenge Tourin parissa!

 

-Olazabal