18.-21.5.2017 Andalucia Costa Del Sol Matchplay 9

Andalucia Costa Del Sol Matchplay 9

Kirjoitettu väsyneenä vaikka uni ei oikein tahdo maistua tässä lennolla Malagasta Prahaan.

Sunnuntai illalla lähdettiin isän kanssa reissuun kohti Malagaa. Maanantaina pelasin 9rk ja treenasin. Tiistaina kävin pelaamassa koko kentän ja luomassa vähän pelisuunnitelmaa. Keskiviikko meni treenaillessa ja pelaten tennistä.

Torstai

Aloitin reiältä 10. Starttasin par tuloksella, kun löin kakkoslyönnin yli griinin enkä saanut up&down birdietä. Paareja tuli putkeen kunnes reiällä 15 löin hyvän lähestymisen ja sain upotettua vapauttavan birdien. Etuysilläni kaksi hyvin taisteltua up&down paria ja se näin -1.

Takaysin alkuun heti karmea virhe reiälle 1 ja bogey kortiin. Vapauttava birdie reiälle 3 ja takaisin tulokseen -1. Reiälle 5 hyvä up&down birdie ja tulokseen -2. Reiälle 6 kädetön kolme puttia ja heti perään myös bogey. Takaysi +1 ja avauspäivä tulokseen Par/71. Avauspäivän jälkeen sijalla T63.

Perjantai

Sain hyvän startin kakkosväylän birdiellä. Ensimmäinen bogey reiälle 6, kun missasin lyhyen par putin. Reiälle 9 hyvä up&down birdie ja etuysi -1. Takaysin alkuun heti birdie ja oltiin cutin sisällä tuloksessa -2. Isoja putteja ja taistelua kunnes reiällä 16 upea birdieputti upposi. Reiällä 17 löin melkein holarin, josta oli helppo työ upottaa birdie. Viimeiselle par ja toinen päivä upeasti -4/67. Mummin ja vaarin kämpällä Calahondassa pitkän jännitelyn jälkeen selvisi että jatkopaikka tuli!

Lauantai

Starttasin lauantaina aamulla Jordan Ludicia vastaan 10.30. Reikäpeliosuudessa pelattiin reiät 10,11,12 ja 4. reiästä eteenpäin aina 9 reiälle asti. Aloitin heti vahvasti. Olin 2 up 3 reiän jälkeen. Voitin myös viidennen reiän ja ja reiän 7 australialainen voitti birdiellä. Kasi reikä tasattiin ja voitto oli selvä! 16 joukossa ollaan!

Iltapäivällä toista Australialaista Ben Ecclesiä vastaan. Voitin heti ensimmäisen reiän. Olin 2 up pitkään kunnes australialainen kavensi reiällä 5 ottelun 1 up tilanteeseen. Reiät 6 & 7 sekä 8 tasattiin js viimeiselle lähdettiin mun 1up johdossa. Upotin upea chipin reiällä 9 MUTTA australialainen upotti Eaglen ja mentiin jatkorei’ille. Australialainen upotti heti 10 ratkaisuputin kolmesta metristä ja jatkettiin reiälle 11. Tämä tasan ja reiällä 12 australialainen löi bunkkeriin ja teki bogeyn ja voittoni oli selvä!! Kahdeksan parhaan joukkoon oli tienattu paikkaa upealla taistelulla.

Sunnuntai

Semifinaalista taistelu alkoi hyvin kun voitin ensimmäisen reiän. Tasaista vääntöä reiälle 6 asti, kunnes englantilainen Tom Murray alkoi tulittamaan. Hän teki birdiet 6,7,8 sekä 9 meikän 8,9 birdieitä vastaan ja Tom Murrayn voitto oli selvä. Iltapäivällä taistelut sijoista 5-8 lähti tahmeasti käyntiin, hävisin ensimmäisen ottelun selvästi 3&2 ja taistelu sijasta 7 alkoi 14.00. En saanut peliä kulkemaan ja kaveri puttasi upeasti ja vei senkin luvuin 3&2. Sijoitus kuitenkin kahdeksas ja uran parhain sijoitus Challenge Tourilla oli valmis! Upea viikko kuitenkin takana aurinkorannikolla ja tästä on hyvä jatkaa kautta eteenmpäin. Tärkeitä ranking pisteitä tuli ansaittua ja ensi viikolla jatketaan Tsekeissä Challenge Tourin parissa. Kiitos kaikille suomalaisille jotka olivat kannustamassa viimeiset 2 päivää!

-Olazabal