01.-04.06.2017 Swiss Challenge presented by ASG

Maanantaiaamuna Tuomas heitti Linuksen ja mut lentokentälle aamuviideksi.
Linus lähti kotiin ja mä lähdin Dusseldorfin kautta Zurichiin. Zurichissa odotti tämän viikon caddie Arto, ja hetken laukkujen odottamisen jälkeen päästiin lähtemään kohti Sempacherseetä. Treenattiin maanantaina iltapäivällä ja tiistaina aamulla käytiin kiertämässä kenttä. Keskiviikko meni viimeistelyjen parissa kisaa varten.

Torstai 1.6
Kohtuullinen startti 9. tiiltä 9.25. Pari paria alkuun ja sitten heikko bogey. Seuraavan kerran tapahtui reiällä 14. Lähestymislyönti 74 metristä spinnillä kuppiin ja eagle korttiin! Etuysin ainoa heikko suoritus oli enää reiän 17. kolmen putin par. Etuysi näin -1. Takaysillä birdie reiälle 3, kun pitkästä aikaa hyvä putti upposi kolmesta metristä. Vielä yksi heikko bogey reiälle 6 ja näin ensimmäinen päivä -1/70.
Avauspäivän jälkeen sijalla T44.

Perjantai 2.6
Upea startti toiseen päivään birdiellä. Tasaista takomista seuraavat 5 reikää kunnes reiälle 7 hyvä sand save birdie. Sain avattua reiälle 9 avauksen, kunnes peli keskeytettiin ukkosen takia. Parin tunnin tauon jälkeen lähestyminen 9 reiän väylältä yli griinin ja puttikin kierähti ja kierroksen ensimmäinen bogey korttiin. Tämä kuitattiin heti hyvällä kympin birdiellä. Avaus reiällä 11 veteen ja siitä bogey. Reiällä 12 alkoi sitten tapahtumaan. Kolmen putin bogey kun alle metristä missasin parputin. Reiällä 13 chipin jälkeen jäi taas vajaa metrinen jonka taas missasin… Tässä vaiheessa oltiin tiputtu par tulokseen… Eiliselle eagleväylälle tehtiin tänään hyvä birdie ja takaisin -1 tulokseen.
Sitten ongelmat jatkui, bunkkerista hyvä nosto vajaaseen metriin ja tästä kolmannen kerran tänään jo ohi todella lyhyt putti. Henkisesti oltiin kovilla, kun tiedossa rupesi olemaan että -2 pääsee viikonlopulle. Reiällä 16 en saanut birdietä sisään, mutta 17 väylällä löin 159 metristä rauta 9 kuuteen metriin ja annoin hyvän paikan eaglelle. Putti ei uponnut, joten viimeiselle reiälle oli tehtävä birdie. Löin avauksen raffiin 90 metriin, josta 58 asteisella wedgellä hyvä lähestyminen 2,5 metriin. Tästä erittäin huono putti ja par korttiin ja toinen päivä Par/71. Näin lopputuloksissa jäätiin lyönnin päähän jatkopaikasta tällä viikolla. Huonot fiilikset jäi, kumminkin omissa käsissä oli pelata hyvin. Tietysti tauko sotki vähän, mutta ei se olis saanu sotkee yhtään. Nyt käytetään nää pari päivää hyödyksi puttia treenaten, että ollaan ensi viikolla iskussa Belgiassa.

-Olazabal