08.-11.06.2017 KPMG Trophy

 

Lensin heti Sveitsin kisan iltana sunnuntaina Brysseliin, jonne Tuomas tuli caddieksi Suomesta.
Maanantaina käytiin pelaamassa 18rk ja treenattiin puttia.
Tiistaikin käytettiin pääsääntöisesti puttiin ja samoin keskiviikko.

 

Torstaina aamupäivällä 9.25 oli startti 10 tiiltä. Vaikea startti heti, löin avaukseni oikealle heinään ja välilyönnin jälkeen bogey. Väylällä 15 lähestyminen metriin ja birdie sisään. Tähän perään bogey joka kuitattiin nopeasti birdiellä ja näin etuysi pariin. Takaysillä ensimmäiset tapahtumat väylällä 4 ja bogey korttiin. Reiälle 8 vielä hyvä birdie mutta bogey vikalle ja ensimmäinen päivä +1.

Perjantaihin lähdettiin ajamaan cut rajaa kiinni. Lähdöt myöhästyivät kovan sateen takia ja oma lähtöaikani oli vasta 16.50. Starttasin vahvasti, birdiet 2 ja 3. Vielä birdie kasille mutta bogey ysille. Heti perään upea birdie kympille, kun eagle chippi melkein upposi. Vielä yksi birdie ja bogey ja toinen päivä -3/69 ja viimeisellä lyönnillä cutista läpi!

Lauantai alkoi nihkeästi. Ei tapahtumia kunnes neloselle bogey. Sen jälkeen oli pitkään hiljaista kunnes 14 sekä 15 tein bogeyt. Upea lopetus kuitenkin reiälle 17 eagle ja vikalle birdie ja painettiin kolmas päivä tulokseen par/72.

Viimeisenä päivänä pelasin Tapio Pulkkasen ja sveitsiläisen Benjamin Ruschin kanssa.
Starttasin heti birdiellä, mutta tätä seurasi bogey. Seuraavan kerran kolisi reiällä 14 mutta siihenkin perään bogey. Vielä etuysillä reiälle 17 kahden chipin ja putin jälkeen bogey ja etuysi näin +1. Takaysin alkuun heti birdie kakkoselle. Huonot putit eivät antaneet mahdollisuuksia birdieihin ja vielä bogey reiälle 8. Vaikea viikko takana, tuloksilla 73, 69, 72 ja 73 sijoituttiin jaetulle 68. sijalle. Nyt viikko treenitaukoa kotona, jonka jälkeen pelit jatkuu Tanskassa!

-Olazabal