22.-25.06.2017 Made In Denmark Challenge

Maanantai-aamuna aikaiseen Finnairilla kohti Kööpenhaminaa. Sieltä ajo Koldingin kaupunkiin ja kentälle pelaamaan 9 reikää.
Tiistaina aamulla kävin pelaamassa 9 reikää ja iltapäivän käytin treenaamiseen.
Keskiviikkona olin aamulla pro-amissa ja iltapäivällä pistin puttia kuntoon.

Torstai
Starttasin sateisessa kelissä 10 reiältä tekemällä parin. 11 reiän avaus väylälle ja kun saavuttiin palloille, niin selän takaa tuli pitkä torven ääni ja peli keskeytettiin ukkosen uhan vuoksi.
Parin tunnin tauon jälkeen päästiin jatkamaan. Lähestyminen griinille, josta kolmen putin bogey.
Reiällä 12 avaus oikealle puskaan, josta dropin jälkeen sähläsin tupla bogeyn. Karmea startti tauon jälkeen. Sitten toiveita herättävä birdie heti perään reiälle 13. Seuraavan kerran tapahtui reiällä 15 kun otin taas kolme puttia. Siihen perään 100 metristä wedge melkein sisään ja näin birdie korttiin. Pari paria loppuun ja etuysi +2. Takaysi alkoi tasaisesti pareja tehden. Väylällä 5 löin kakkoslyönnin griinille, josta kahdella putilla birdie. Pitkä draivi reiällä 7 ja wedge pariin metriin, josta upotin päivän neljännen ja viimeisen birdien. Pari paria loppuun ja takaysi -2 ja näin ensimmäinen päivä Par/72.
Avauspäivän jälkeen lyönnin päässä cut-rajasta jaetulla 65. sijalla.

Perjantai
Vakuuttava startti par,birdie,par ja oltiin hyvissä asemissa. Harmittava kolme puttia reiälle 6, ja kun etuysillä ei muuta tapahtunut, niin se pariin. Takaysillä heti 11. reiällä avaus väylän puhki takametsään. Droppi, lähestyminen griinin viereen ja chippi & putti bogey. Tähän perään upeat 2 birdietä ja takaisin haminoihin tulokseen -1. Paikkoja oli mutta ei saatu sisään, kunnes reiällä 17 löin 118 metristä kovaan vastatuuleen kierteettömänä rauta ysillä 30m yli griinin pitkään heinään. Sieltä pois ja sitten vielä chippi ja putti, niin näin bogey oli valmis. Viimeisellä vielä oli eaglella mahdollisuus päästä jatkoon, mutta ei osunut sinne päinkään. Kauden kolmas missattu cut ja nyt kotiin treenaamaan ennen seuraavaa koitosta. Draivi pelissä pitkälti eniten kehitettävää, että saadaan pallo starttaamaan linjaan ja tulemaan halutulla kierteellä. Sitä kautta saadaan enemmän väyläosumia, joka taas helpottaa lähestymisiä griinille.

Hyvää Juhannusta!

-Olazabal