25.-28.5.2017 D+D REAL Czech Challenge

Reissu jatkui hyvän viikon jälkeen lähes suoraan La Calasta kohti Tsekkiä.

Linuksen kanssa lennettiin sunnuntai-iltana Malagasta Prahaan ja yövyttiin lentokentän läheisyydessä hotellissa. Caddieni Tuomas tuli maanantaiaamuna lennolla Helsingistä Prahaan ja tuli noutamaan meidät hotellista. Ajeltiin kentälle Pardubicen kulmille ja treenailtiin maanantai-iltapäivä.

Tiistaina pelattiin harkkarundi ja laitettiin tuote kuntoon. Keskiviikkona oli pro-am päivä, mutta käytiin heti aamusta Linuksen kanssa pelaamassa 9rk. Iltapäivä meni treenailessa.

Torstai
Saatiin hyvä startti, reiälle 12 heti birdie. Ensimmäinen bogey reiälle 16, kun löin avaukseni veteen. Takaysin alkuun heti 2 upea sand&save birdie ja takaisin pakkasen puolelle. Tähän perään mittavirhe ja lähestyminen yli griinin ja bogey korttiin. Vielä reiälle 5 ja 9 bogeyt ja ensimmäinen päivä +2/74.

Perjantai
Upea startti toiseen päivään heti aamusta. Birdiet rei’ille 2 & 3 ja oltiin total tuloksessa par. Reiällä 7 upea chippi 30 metristä sisään ja eagle korttiin! Etuysille vielä harmillinen kolmen putin bogey reiälle 9 ja näin etuysi -3. Takaysillä oli todella hiljaista, vain yksi bogey korttiin ja toinen päivä näin -2/70.

Kauden ensimmäinen karsiutuminen tuli kolmen lyönnin erolla viimeiseen jatkoon päässeeseen. Nyt vapaata pari päivää ja sen jälkeen tärkeät treenipäivät ennen Swiss Challengea Sveitsissä 1.-4.6.2017.

 

-Olazabal