20.-23.07.2017 Le Vaudreuil Golf Challenge

Maanantaina lensin Roomasta Pariisiin, jonne caddieni Tuomas tuli Suomesta.
Koneen myöhästymisen vuoksi päivä meni pitkäksi eikä menty enää maanantaina kentälle.
Tiistaina olin iltapäivällä pro-amissa ja keskiviikkona treenailin. Griinit olivat huonommassa kunnossa kuin viime vuonna ja muutenkin kenttä oli todella kuiva verrattuna viime vuoteen.

Torstai
Starttasin tahmeasti, en saanut up & downia kakkoselle ja bogey korttiin. Ensimmäinen birdie reiälle 5 upean avauksen johdosta. Tähän perään tosi huono bogey keskeltä väylää ja muuta ei sitten etuysillä tapahtunut, +1. Takaysin alkuun heti todella hyvä rauta 8 melkein reikään ja helppo työ oli upottaa birdie. Tähän perään 3 paria, jonka jälkeen rieällä 14 taas kolisi positiivisissa merkeissä birdien muodossa. Väylällä 16 löin avauksen vasemmalle pitkään heinään, josta tekemättömästä paikasta lob-lyönti yli griinin. Sieltä mahtava chippi sisään ja par korttiin. Viimeiselle vielä griinin reunasta kahden putin birdie ja ja takaysi upeasti -3 ja koko kierros näin -2/69.

Perjantai
Starttasin 10 tiiltä hyvin, par, par ja birdie. Ensimmäinen bogey reiälle 15, kun avaus meni viime vuodesta tuttuun metsään, tällä kertaa kumminkin löytyen. Tähän perään upea avaus reiällä 16 ja birdie korttiin. Tähän perään kierteetön rauta 9 150 metristä ilmassa yli griinin ja sieltä taitellen bogey korttiin. 18 reiällä oli eagle lähellä, mutta birdie korttin. Tämän jälkeen 1 griinillä Tuomas sanoi että laitas vähän birdietä kehiin. Tein rei’ille 1,2 ja 3 birdiet. Ja vielä loppuun rei’ille 8,9 birdiet ja takaysi upeasti -5 ja koko kierros -6/65. Viikonloppuun lähdettiin kolmen lyönnin päässä kärjestä tuloksesta -8.

Lauantai
Starttasin tasaisesti kahdella parilla. Lähestyminen griinin yli reiällä 3, josta taas chippi sisään, birdie. Tähän perään parimetrinen birdie sisään. Vielä reiälle 7 birdie ja etuysi -3. Takaysin alkuun reiälle 11 bogey, kun avaus suuntautui oikealle pitkään heinään. Reiällä 13 310m löin avauksen griinille ja tein kahden putin birdien. Väylällä 15 avaus oikealle melkein outtiin, sieltä välilyönti väylälle ja siitä griinibunkkeriin. Bunkkerista nosto griinille, joka osui tankoon ja jäi reiän viereen. Tähän perään hyvä rauta kasi reiällä 16 ja birdie korttiin. Viimeisellä reiällä löin rautakasilla griinibunkkeriin toisen lyönnin. Sieltä griinin yli ja chippi ja kolme puttia, karmea lopetus hyvälle kierrokselle. Tupla bogey vikalle ja kolmas päivä -1/70. Kolmen kierroksen jälkeen jaetulla 7. sijalla.

Sunnuntai
Tahmea viimeinen päivä lähti käyntiin pareja pelastellen. Ensimmäinen bogey reiälle 7, kun lähestyminen wedgellä keskeltä väylää takabunkkeriin enkä saanut pelastettua paria sieltä. Tämä kuitattiin kuitenkin heti birdiellä reiällä 8 ja etuysi pariin. Takaysin alkuun taas tärkeää taistelua. Reiällä 14 upea putti sisään ja birdie korttiin. Väylän 16 avaus vasemmalle pitkään heinään lähes tekemättömään paikkaan. Täältä aivan uskomaton lyönti 1,5 metriin, josta en kuitenkaan saanut paria tehtyä. Reiälle 17 bogey huonon avauksen johdosta. Viimeisellä rauta 7 kuuteen metriin, josta oli mahdollisuus upottaa eagle. Putti kuitenkin ohi ja birdie korttiin ja viimeinen päivä näin par/71.
Upea toinen viikko heti perään ja kauden kolmas top 10 sijoittuen jaetuksi seitsemänneksi.
Nyt Amsterdamissa ’’jumissa’’ odottaen toista lentoa, kun KLM kone myöhästyi enkä kerennyt jatkolennolle Helsinkiin. Uusi lento hommattu ja puolen yön jälkeen takaisin Suomessa pitkästä aikaa.
Nyt tärkeä treeniviikko ennen Vierumäen Finnish Challengea. Sinne kannattaa tulla katsomaan huippu golfia ja kannustamaan meitsiä!!!

Iso kiitos kannustajille!

-Olazabal