6.-9.07.2017 Prague Golf Challenge

Maanantai 03.07
Ensimmäistä kertaa urallani tuli lähdettyä yksin reissuun, lensin maanantaina illalla Prahaan, josta taxilla kisahotelliin.
Tiistaina kävin aamupäivällä kiertämässä 18 reikää ja iltapäivän vietin treenaillen.
Keskiviikko meni treenaten kaikki osa-alueet kuntoon.

Torstai 06.07
Starttasin kymppitiiltä aamulla 8.50.
Sain hyvän alun kierrokselle, aloitin hyvin kahdella birdiellä. Seuraava parista poikkeava tuli reiälle 13 birdien muodossa.  Vielä väylälle 17 birdie ja etuysi näin -4.
Takaysin alkuun heti harmittava bogey, jonka kuittasin reiän 5 birdiellä.
Seuraava tapahtuma oli bogey väylällä 8 kolmen putin takia.
Viimeisellä reiällä vielä upea rauta 8 155 metristä gripin mittaan, josta oli helppo tuikata päivän kuudes birdie. Ensimmäinen päivä -4/68 ja sijoitus jaettu 18.

Perjantai 07.07
Iltapäivälähdössä lähdettiin 1 tiiltä, tuulen ollessa noin 2-3 mailan verran.
Starttasin heti kahdella birdiellä, mutta bogey kolmannella tasoitti tilannetta. Seuraava tapahtuma oli viidennellä, kun 131 metristä löin kevyen rauta 9 aivan lippuun kiinni, birdie.
Seuraavalle sitten harmittava kolmen putin par mutta tähän perään birdie. Etuysi -2.
Takaysillä lähti tahmeasti käyntiin, kun löin avauslyönnin reiällä 11 liian pitkälle ja wastebunkkeriin, sieltä griinille mutta kauas lipusta. Kolme puttia ja päivän toinen bogey oli valmis.
Seuraava tapahtuma reiällä 13, birdie siihen. Väylällä 15 löin wedgen 86 metristä aivan lipun juureen, josta oli helppo viimeistellä päivän kuudes birdie. Vielä 17 upea wedge 65 metristä joka osui lippuun ja jäi aivan reiän viereen.
Birdie siihen ja lähdettiin viimeiselle reiälle. Juuri kun olin laittamassa palloa maahan, torvet soivat ja peli pistettiin poikki vuoren takaalta tulevan myrskyn vuoksi. Reilun tunnin odottelun
jälkeen peliä jatkettiin ja löin rauta kasilla kolmeen metriin mutta en pystynyt laittamaan puttia sisään ja toinen päivä upeasti -5/67. Kahden kierroksen jälkeen tuloksessa -9/135 ja jaetulla seitsemänellä sijalla.

Lauantai 08.07
Starttasin taistellen up & down paring ensimmäiselle. Toisella reiällä löin lähestymisen lipulle pariin metriin, mutta putti ei pudonnut. Tasaista etenemistä birdie puttien mennessä ohi, kunnes saavuttiin reiälle 7 jolla sain päivän ensimmäisen birdien. Tähän perään reiällä 8 par 3 upotin pitkän birdieputin ja nousin tulokseen -11. Seuraavan kerran tapahtui heti kympillä kahdella putilla birdie. Reiällä 11 löin avauksen uudella rauta kakkosellani ja se jäi metrin lyhyeksi bunkkerin ylityksestä ja pomppasi ruoholta takaisin bunkkeriin. Siitä pariin metriin, mutta par putti ohi. Birdie vielä 13 mutta heti perään reiällä 14 kolmen putin bogey. Sen jälkeen par tuloksia, kunnes tultiin taas reiälle 18 ja lähes samanlaisessa tilanteessa peli keskeytettiin ukkosen ja myrskyn takia. Lauantaina keskeytys kesti vain 30min ja päästiin jatkamaan. Avaus viimeisen reiän par kolmosella oikealle tekemättömään paikkaan, josta chippi lipusta 20m yli ja karmea kolmen putin tupla joka vei huumorin lauantain kierroksesta. Kahden kierroksen jälkeen tuloksella -9/207 sijoitus jaettu 17.

Sunnuntai 09.07
Starttasin hienosti, kun löin rauta kasilla 161 metristä metriin ja birdie korttiin. Tähän perään huono avaus bunkkeriin ja välilyönnin kautta bogey. Seuraavalla parista metristä par ohi ja kierrostulos plussan puolelle ensimmäistä kertaa koko kisan aikana. Vielä kolmen putin bogey reiälle 5 ja oltiin pudottu tulokseen -7. Päivän toinen birdie reiälle 9 ja takaisin -8 tulokseen. Harmittavia missejä kokoajan, kunnes sain viimein yhden birdien reiälle 15 ja päivän tulos takaisin pariin.
Loppuun vielä parit ja viimeinenkin päivä tulokseen par/72. Kokonaisuutena pitkästä aikaa hyvä kisa, mutta viikonlopulta jäi vielä paljon hampaankoloon. Tuloksilla 68, 67, 72, 72 ja kokonaistuloksella -9/279 sijoituin jaetulle 41. sijalle.

Tällä viikolla pelaan Italiassa, Sardiiniassa. Tavoitteena pelata hyvä ehjä kisa ja jatkaa myös viikonloppuna hyvää pelaamista niin kuin viime viikon Prague Challengessa. Nyt välilasku Roomassa, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Cagliaria.

-Olazabal