17.-20.8.2017 Viking Challenge

Viking Challenge

Lensin yksin maanantaina päivällä Norjaan.
Tiistaina kävin kiertämässä 18 reikää ja keskiviikkona pidin treenipäivän.

Torstai
Starttasin hyvällä birdiellä 1. reiällä. Heti perään hyvä avaus, mutta jäi lyhyeksi bunkkeriin lippaan.
Sieltä sain juuri ja juuri pallon pois, jonka jälkeen lähestyminen vaikeasta paikasta griinin eteeen, chippi ja kaksi puttia, tupla bogey. Tähän perään hyvä birdie ja takaisin pariin. Sitten huonoja lähestymisiä peräkkäin, ja kaksi bogeyta putkeen. Reiällä 6 toinen lyönti 250 metristä yli griinin, chippi ja putti ja birkku korttiin. Bogeyt vielä etuysin 8 ja 9 rei’ille.
Takaysin alkuun heti 2 paria, jota seurasi bogey. Avaus väylällä 13 suuntautui 5 metriä väylästä oikealle metsää, joka oli outti. Siihen tupla bogey ja pelihuumori oli aika vähissä. Vielä bogey par 3 reiälle numero 15, jonka perään hyvä birdie reiälle 16. Huonot lähestymiset rei’illä 17 ja 18 tuottivat vielä kaksi bogeyta ja ensimmäinen päivä näin todella harmittavasti +8/80.

Perjantai
Kisa keskeytettiin aamusta kovan sateen takia, jonka jälkeen päästiin vasta päivällä jatkamaan. Kaikki lähdöt myöhästyivät 6 tuntia, joten oma lähtöaikani oli vasta 20.30. Pääsin 2 reikää pelaamaan, molemmillet parit.

Lauantai
Taas kovan sateen takia lähtöjä myöhästettiin paljon. Alkuperäinen lähtöaika oli 7.30, muttal lopulta päästiin lähtemään 15.00. Starttasin reiältä 12, par siihen ja heti perään birdie. Reiälle 15 etuysin ainoa bogey, jonka perään upea eagle reiällä 16. Etuysi näin -2. Takaysin alkuun heti birdie. Lyhyet birdieputit ohi rei’illä 2 & 3. Kaksi harmittavaa bogeyta rei’ille 4 ja 5 ja näin peli alkoi olemaan valmis. Vielä bogey reiälle 8 ja näin toinen päivä Par/72. Vaikea viikko takana, rautapelissä paljon kehitettävää. Nyt hyvä treeniviikko kotona, jonka jälkeen Challenge Tour jatkuu Ranskassa.

-Olazabal