21.-24.9.2017 Kazakstan Open

 

Siirryin Irlannista suoraan ensin Turkish Airlinesillä Istanbulin kautta Almatyyn. Lento meni yön yli, ja laskeuduttiin aamulla viiden jälkeen perille. Heti tiistaina 18 reiän harkkarundi ja keskiviikkona aamulla 9 reikää.

 

Torstai

Starttasin kisaan parilla, jota seurasi lyhyt birdie putti, joka kierähti ulos. Tähän perään avaus veteen ja bogey siihen. Rei’illä 4 ja 5 heikot kolmen putin griinit ja näin jo tulokseen +3. Tähän perään kumminkin birdie ja nousu takaisin +2 tulokseen. Odottelun jälkeen avaus seiskareiällä oikealle pusikkoon, josta dropin jälkeen chippi ulos. Tupla korttiin ja tulokseen +4. Etuysillä ei muuta tapahtunut, joten se +4. Takaysin alkuun heti birdiet rei’ille 10 & 11. Loppuun 7 paria ja koko kierros +2/74. Toiseen päivään 3 lyöntiä cut rajasta.

 

Perjantai

Aloitin vahvasti, birdiet 10, 13 ja 14 ja nousu tulokseen -1. Seuraava takaisku reiälle 17 huonon avauksen myötä, bogey. Etuysi näin -2. Takaysin alkuun heti hyvät birdiet 1 ja 3, mutta sitten reiälle 4 harmittava bogey. Tähän perään huono avaus, josta toinen lyönti osui oksaan ja muutti suuntaa. Se osui 40 metrin päässä olevaan metrin pituiseen, mutta koko väylän leikkaavaan kivivesiesteeseen, josta se kimposi 40 metriä oikealle veteen. Tästä nosto griinille ja putti ohi, tupla bogey. 7 reiällä oli käytännössä viimeisiä mahdollisuuksia tehdä nousu. Pari metrinen birdie ohi, ja homma oli aikalailla taputeltu. Kaksi paria loppuun ja toinen päivä -1/71 ja cutin missaus kolmella lyönnillä. Nyt 2 viikon tauko ennen finaalikisojen alkua Kiinassa.

 

-Olazabal