31.8.- 03.9.2017 Cordon Open

Maanantaina aamulla lähdettiin Tuomaksen kanssa kohti Pariisia.
Pariisista jatkolento Rennesiin, josta reilun tunnin ajomatkan jälkeen saavuttiin hotellille.
Tiistaina käytiin kiertämässä harkkarundi ja keskiviikkona treenailtiin.

Torstai
Starttasin kymppireiäjältä iltapäivällä. Aloitin heikolla bogeylla, lob lyönti jäi bunkkeriin, josta nosto griinille ja 2 puttia. Tähän perään upea eagle, kun löin wedgellä metriin reiällä 11.
Seuraavan kerran tapahtui rei’ällä 14, kun huono avaus raudalla suuntautui oikealle metsään. Välilyönti väylälle, josta griinille 25 metriin. Tästä vaikeasta paikasta kolmen putin tupla bogey. Etuysillä vielä bogey reiälle 18. Reiälle 1 birdie ja reiällä 2 päästiin griinille, kunnes kierros keskeytettiin ukkosen takia. Parin tunnin odottelun jälkeen palasimme kentälle, mutta kova sade esti kierroksen jatkumisen.

Perjantai
Perjantaina aamulla jatkettiin samasta paikasta 8.30. Upotin 5 metrisen birdien heti ja perään rei’ille 4 ja 6 birdiet. Vielä reiälle 8 hyvä birdie ja takaysi upeasti -5 ja koko kierros näin -3/67.

Toiselle kierrokselle lähdettiin 11.20, aloitin taas hyvin birdiellä. Avauslyönti reiällä 2 suuntautui vasemmalle pitkään heinään, josta välilyönnin kautta bogey. Reiällä 3 hyvä avauslyönti, mutta mittavirhe ja pallo 15m yli lipun takaraffiin, sieltä helposta paikasta upea chippi sisään.
Etuysillä vielä birdie reiälle 8, mutta harmittava bogey reiälle 9. Takaysin alkuun par ja birdie. Vielä reiälle 17 birdie ja bogey vikalle ja toinen päivä -2/68. Viikonlopulle tuloksesta -5 ja sijalta T10.

Lauantai
Starttasin ykkösreiän parilla, jota seurasi huonon avauksen myötä bogey reiällä 2.
Ensimmäinen birdie reiälle 7 kahdella putilla. Ysireiällä vielä metrinen birdie ohi ja etuysi näin pariin.
Takaysillä alkoi tapahtumaan. Heti kymppireiällä 30 metrinen eagle chippi reikään, ja perään 10 metrinen eagle putti sisään. Vaikeasta paikasta kumminkin reiällä 12 kolme puttia, joka jäi takaysin ainoaksi bogeyksi. Vielä upeat birdiet rei’illä 16 &17 ja takaysi upeasti -5 ja koko kierros näin -5/65. Nousu tulokseen -10 ja sijalle 4!

Sunnuntai
Sunnuntaina sateessa kentälle lämmittelemään. Lähtöaika oli 9.28. Puttigriinille päästyäni, 9.11 peli keskeytettiin kovan sateen vuoksi. Griinit uivat vedestä, ja kun 10.30 ja 11.30 sekä 12.00 infot oli pidetty, päätettiin kilpailu pitää 3 kierroksen pituisena. Upea toisen kierroksen nousu nosti mut hienosti uran parhaaseen Challenge Tour sijoitukseen, sijalle NELJÄ. Isot pisteet rankingiin ja nousu 45. joukkoon sijalle 37!
Tästä hyvä jatkaa loppukauden kisoihin, nyt hyvä väliviikko kotona, sunnuntaina Oliver Lindell- hyväntekeväisyys scramble Virvikissä.
Tervetuloa!

-Olazabal