17.11.2017 Kausi 2017 on paketissa

 

Euroopan Tourin karsinnoissa viimeisenä päivänä reiällä 15 muodostunut tripla tappoi mahdollisuudet nousta pääkiertueelle. Alun tahmeuden jälkeen, (73, 71) saatiin kolmannella kierroksella pelistä kiinni Lakes kentällä. Tauluun tulos -5/66 ja nousua reippaasti tulostaululla. Neljäntenä päivänä Hilssillä kovan takaysin kirillä neljäs päivä -2/70. Viidennellä kierroksella oli tahmeaa koko päivän, kunnes viimeisten 3 väylän kova taistelu toi birdie, birdie, birdie lopetuksen ja näin kolmas päivä -3/68.

Viimeiseen kierrokseen saatiin unelma startti. Ensimmäiset kolme reikää -2. Väylällä 4 bunkkerin kautta heikko bogey, joka kuitattiin kuitenkin vitosen hienolla birdiellä. Tähän perään huonot lähestymiset ja bogeyt korttiin rei’illä 6 & 7. Etuysi näin par tulokseen, ja takaysillä tarvittiin nousua. Pelkkiä par tuloksia alkuun, kunnes hyökkäys reiällä 13 onnistui. Draivi griinibunkkeriin, josta nosto metriin ja birdie sisään. Heti perään reiällä 14 rauta kutosella avaus metriin ja birkku sisään. Saavuttiin reiälle 15, koko päivän toiminut draivi katosi yhtäkkiä, ja isolla slaissilla oikealle veteen, tästä valitettavasti tripla bogey ja mahdollisuudet olivat menneet. Viimeisellä väylällä vielä hävitin pallon avauksella, mutta tein kakkospallon eaglen eli parin. Viimeinen päivä +1/72 ja Euroopan Tour kortti jäi näin 5 lyönnin päähän.

Pitkä kausi takana, mieleen painuvimmat muistot kisoista varmaan jokainen Challenge Tourin kisa, jossa tuli otettua top 10 sijoitus. Myös Keniassa tehty hole in one ja auton voitto kuuluu niihin.

Kaikenlaista tapahtui kaudella 2017 niin golfkentällä, kuin siviilielämässäkin. Kaikesta opitaan ja ollaan ensi kerralla vahvempia! Challenge Tourilla oma tavoite oli olla 45. parhaan joukossa, ja siinä onnistuttiin sijoituksen ollessa 35. Ensi kaudella siis vahva kortti Challenge Tourilla ja mahdollisesti pääsen mukaan pienimpiin Euroopan Tourin kisoihin. Armeija hoidetaan kunnialla ja Urheilujoukoissa suhtaudutaan hyvin mun ammattilaisuraan.

 

Iso kiitos kaikille sponsoreille ja tukijoille ketkä ollut messissä tällä kaudella, tehdään vuodesta 2018 vieläkin parempi!

 

-Olazabal