12.-15.7.2018 Italian Challenge

 

 

 

Maanantaina aamulla lähtö reissuun, eka stoppi Riikassa, sieltä Rooman kautta Cagliariin. Perillä vielä vajaan tunnin bussimatka hotellille, ja näin koko päivä meni matkustaessa.

Tiistaina aamulla aikaseen mentiin Kimin kanssa kiertämään 12 reikää. Loppupäivästä treeniä ja lepoa. Keskiviikkona jätin pelaamatta ja vietin aikaa treenialueilla.

 

Torstaina vakuuttava startti kisaan, kun 14 metrinen birkku putosi heti 10 väylällä. Ensimmäinen bogey reiälle 12, kun keskeltä väylää lähestyminen yli griinin vaikeeseen paikkaan. Sen jälkeen 4 reikää hiljaista, kunnes nopeat birdiet 17 & 18.

Takaysin alussa oli paikkoja, ei saatu vain käytettyä. Bogey reiälle 4 huonon avauksen kautta. Seiskareiällä griini pomputti erittäin lyhyen parputin ohi, ja tämän jälkeen vielä bogey reiälle 8. Takaysi näin +3 ja ensimmäinen päivä +1/72.

 

Perjantaihin saatiin hyvä startti kahden putin birdiellä. Hyvä birkku reiälle 4, kun pistin neljä metrisen chipin sisään. Ysille vielä bogey, kun raffista lähti kierteetön pallo yli griinin. Takaysin alkuun birkku reiälle 12. Ja vielä hyvä up & down birdie reiälle 16. Toinen päivä -3/68 joka riitti viemään numerolla viikonlopulle.

 

Lauantaihin hyvä startti birdiellä, tämän jälkeen lyhyet parputit ohi 2 & 3 rei’illä. Birdie vielä reiälle 9. Takaysille kahden putin birdie reiälle 12. Tämän jälkeen seuraavan kerran tapahtui reiällä 15. 178 metristä raffista tyynessä kelissä rauta 8 ilmassa yli griinin takaraffiin, lähes tekemättömään paikkaan. Siihen bogey, ja loppuun kolme paria ja kolmas päivä par/71.

 

Viimeiseen päivään saatiin lähes unelma startti, -3 neljän reiän jälkeen. Tämän jälkeen putteri kylmeni, bogey vielä rei’ille 8 & 9 ja näin etuysi -1. Takaysin alkuun helppo kahden putin birdie reiälle 12. Hyviä paikkoja oli lopussa, mutta ei pudonnut, niin ei pudonnut. Viimeisellä reiällä vielä lähestyminen griinibunkkeriin omaan alastulojälkeen, josta löin vaan palloa 5m eteenpäin. Siitä bunkkerista vielä nosto melkein sisään, ja viimeiselle reiälle bogey. Viimeinen päivä -1/70 ja lopputuloksissa tuloksilla 72, 68, 71 & 70 = -3, sijoitus jaettu 55. Ensimmäisinä kahtena päivänä putteri erittäin lämpimänä, ja taistellen viikonlopulle, mutta viikonloppuna lyöminen oli paljon parempaa, mutta putteja en saanut mistään sisään. Matka jatkui heti sunnuntaina illalla Pariisiin, jossa vietin yön, ja maanantaina aamulla otin vuokra-auton ja ajoin Val De Reuliin. Keskiviikkona luvassa Pro-Am ja torstaista eteenpäin on taas uusi mahdollisuus.

 

-Olazabal