19.-22.7.2018 Le Vaudreuil Golf Challenge, Ranska

Sardiiniasta matka jatkui Pariisiin. Sunnuntaina illalla jo pääsin perille ja yön jälkeen lähdin vuokraamaan autoa. En ollu tsiigannu riittävän tarkkaan netistä sääntöjä, eli mulle ei vuokrattu autoa, koska mulla ei ole ollut 2 vuotta ajokorttia. Tämän jälkeen naapuritiskiltä Europcarilta sain kumminki auton ja lähdin ajamaan kohti Le Vaudreuilia. Pikku treenit siellä jonka jälkeen lepoa. Tiistain vietin treenaten ja keskiviikkona olin mukana Pro-Amissa.

 

Torstaina päivä lähti tahmeasti käyntiin 10 tiiltä, bogey, birdie ja par, joista bogey ja par molemmat kolmella putilla. Etuysillä vielä erittäin heikot kolmen putin griinit 16 & 17 ja se näin +2. Takaysin alkuun birdie reiälle 5, kun avaus par kolmosella melkeen reikää. Tämän jälkeen heti kolme puttia reiälle 6. Vielä kolmen putin par reiälle 7. Viimeisellä vielä hyvä lähestyminen ja metrin birkku sisään ja ensimmäinen päivä näin +1/72.

 

Toiseen päivään lähdin aamulähdössä aivan tyynessä kelissä ja pikku sateessa. Aloitin vähän tahmeasti, bogey väylälle 6, jonka jälkeen birdie reiälle 8. Ysillä vielä avaus metsään, ja sitä kautta bogey. Takaysin alkuun hyvät birdiet 12 & 14 ja noustiin par tulokseen. 16 tuli takaysin ainoa virhe huonosta avauslyönnistä. Bogey siihen, ja kun 17. tein parin. Niin viimeiselle oli vähintään tehtävä birdie, että saisi mahdollisuuden viikonlopulle. Toinen päivä näin -1/70 ja total par. Tämän jälkeen hotellille, jossa sija näytti niin heikolle että ei tulisi riittämään jatkoon, joten lähdin kohti pariisia. Puolen tunnin ajomatkan jälkeen sain tiedon että peli on keskeytetty ukkosen vuoksi. Peliä jatkettiin vasta lauantaina aamulla. Loppuun asti sai jännittää, kunnes lopulta sijaluku 65 ei riittänyt jatkoon Ranskassa. Sieltä päiväkoneella kotiin. Nyt treenataan viikko jonka jälkeen Swedish Challenge, ja tämän jälkeen kotikisa Vierumäellä!

 

-Olazabal