13.-16.9.2018 Kazakstan Open

16.9

Viimeiseen päivään saatiin hyvä startti. Birdiet 2 ja 3. Tämän jälkeen helpoista paikoista en saanut birkkuja tehtyä rei’illä 6,7,8 & 9. Tämän jälkeen lapsellinen virhe keskeltä väylää 10 reiällä, kun otin mitan 10 metriä väärin, ja löin taka heinikkoon, sieltä pois, chippi ja 2 puttia, tupla bogey. 12 reiällä hyvä birdie, mutta 14 väylällä 65 metristä raffista wedge 15m pitkäksi ja bogi. Vielä toiseksi viimeisellä avaus takabunkkerin lippaan, ja sitä kautta bogey. Parasta lyömistä tiiltä koko viikkona ja päästiin kokoajan hyvästä paikasta tulemaan griinille. Ei saatu vain paikoista sisään ja tyytyminen tulokseen +1/73. Sijoitus jaettu 57. Nyt kodin kautta Ranskaan, jossa jatketaan heti torstaina.

15.9

Hitaasti lähti koneet käyntiin tänään, mutta kun lähti, niin silloin lähti. Birdiet 5 & 6 ja eagle reiälle 9. Etuysin jälkeen -4 tätä päivää. Takaysin alkuun draivi alkoi sakkaamaan, heti kympillä vasemmalle metsään, bogi siihen. 11 kans vasemmalle, mutta saatiin pelastettua par. Sen jälkeen 14 lähdettiin taas vasemmalle, mutta par vitosella, ja saatiin hyvä kahden putin par. 16 lähestyminen lyhyeksi bunkkeriin, ja sitä kautta bogi. Tosi hyvää puttaamista tänään, mutta linjojen luvussa jäi vähän parannettavaa huomiselle. Draiviin saatiin lopussa parempaa ideaa, ja sitä lähdetään nyt työstämään rangelle. Huomenna vielä hyvä mahdollisuus nousta!

 

14.9

Saatiin heti hyvä alku birdiellä ykköselle. Tämän jälkeen pari hyvää pelastusta 4 & 5, jonka jälkeen hyvä kahden putin birdie. Tämän jälkeen harmittava kolme puttia seiskalle. Perään heti kasilla draivi griinille ja kahden putin birdie. Etuysi näin -2. Takaisin alkuun heti 11 reiällä lyhyt birdie chippi sisään, ja perään metrinen birdie sisään. Loppuun vielä 15 birdie ja takaysi -3. Toinen päivä näin nätisti -5. Nyt hanat auki viikonloppuun ja isoa nousua.

13.9

Sain hyvän startin päivään, kun lyhyt lob nosto sisään reiällä 11. Etuysilläni vielä pari birkkua ja se näin -3. Etuysin jälkeen draivi alkoi takkuilemaan. Ekalla avaus puun juureen, droppi ja lähestyminen griinille ja siitä vielä kolme puttia. Nelosväylällä heikon chipin johdosta bogi, ja vitoselle vielä kolmen putin bogi. Seiskalle hyvä birdie, mutta kasin avaus tiukkaan raffiin vasemmalle. Siitä sain pallon vain pari metriä eteenpäin, jonka jälkeen nosto griinille, josta vielä kolme puttia. Vikalle vielä hyvä wedge alle metriin ja birkku siihen. Ensimmäinen päivä näin +1/73. Huomenna vaaditaan noin 67/68 että viikonloppu kutsuu.

 

 

12.9

Saavuttiin caddien Arto Teittisen kanssa keskiviikkona aamulla paikan päälle, ja käytiin puttetin ja wedgen kanssa kenttä läpi. Kenttä vaihtui viime vuodesta aika paljon, ja nyt on etua tällä viikolla jos pystyy lyömään tiiltä pitkälle ja korkealle. Kaikki valmistelut tehty iltapäivällä ja huomenna lähdetään 12.00 paikallista aikaa (9.00 Suomen aikaa) laittamaan palloa pönttöön 10 tiiltä.

-Olazabal