20.-23.9.2018 Hopps Open De Provence

23.9

Viimeiseen päivään lähdettiin kymppitiiltä. Lähestyminen taka veteen, sieltä nosto pois, ja griinin reunasta 8 metrinen par chippi sisään. Tämän jälkeen 15 min odotus seuraavalla tiillä, ja kun vuoro tuli, niin rauta nelonen vasemmalle veteen, uutta palloa tiiltä ja se 13 metriin, josta bogey  sisään 😀

Hyvä up & down birdie reiälle 14. Väylällä 17 avaus 10 m väylästä vasemmalle puihin, johon se lopulta hävisi. Varapallolla lähestyminen pitkäksi, ja en saanut chipin jälkeen puttia sisään, tripla bogey. 18 ja 1 hienot birdiet ja takaisin peliin mukaan. Harmittavat bogeyt kuitenkin 3 & 4. Lopetuksesta kuitenkin jäi hyvä mieli, birdie kutoselle, ja ysillä vielä kolme metrinen eagle sisään. Viimeinen päivä näin par/72. Sijoitus 47 kokonaistuloksella 288/par. Nyt viikon treenitauko, jonka jälkeen matka jatkuu Irish Challengeen.

22.9

Lauantaina heti kylmää vettä niskaan ykkösellä, kun lähestyminen bunkkeriin omaan alastulojälkeen, ja sitä kautta tupla bogey. Bogeyt vielä 3 & 5 ja oltiin +4 viiden reiän jälkeen. Tämän jälkeen vielä yksi birdie etuysille ja se näin +3. Takaysin alkuun heti bogey. Birdiet 14 & 16 mutta viimeisellä vielä avaus osui ekoihin puihin ja bogey siihen. Näin kolmas päivä +3/75.

 

21.9

Toisena päivä mentiin sitten lyönnin tason mukaan. Raudoilla ollut ongelmia, niin vedettiin fiksummin niitä. Hyviä paikkoja ei ollut hirveästi, mutta niistä laitettiin, paria lukuunottamatta. Bogeyfree kuitenkin, ja ei voi olla kui tyytyväinen. -3 total tuloksesta lähdetään hakemaan isoa viikonloppua.

20.9

Torstaina iltapäivällä kisaan vaikea startti. Ekalla väylällä wedge lyhyeksi puiden oksiin, josta se tippui omaan alastulojälkeen lippaan, bogey. 3 väylällä ekaa kertaa kentällä draiveri käteen, 3 palloa sain lyödä tiiltä ennen kuin päästiin liikkeelle. Eka löytyi, ja välilyönnin kautta bogey. Nelosväylällä avaus väylälle, ja toista lyöntiä lähdettiin vetämään rauta kakkosella griinille. Se kuitenkin veteen, wedge yli griinin, chippi ja 2 puttia, tupla bogey. Tähän perään hyvä birdie. Seuraavan kerran tapahtui reiällä 7, chippi ja kolme puttia, bogey. Ysille vielä birdie ja etuysi +3. Takaysin alkuun heti hyvä birdie. Sen jälkeen hiljaista kunnes lopetus birdie, bogey & birdie. Eka päivä näin +1/73. Huomenna pitää olla paljon enemmän hereillä wedgelähestymisissä. Monta

19.9

Tiistaina aamulla lento Nizzaan ja 2h ajomatkan jälkeen treenikierros. Keskiviikko vietettiin treenaillessa.