6.-9.9.2018 Bridgestone Challenge

7.9

Tokaan päivään lähdettiin sit ihan all in meiningillä, tulos tai ulos. Hyvä startti, birkku kympille. Tän jälkeen stediä peliä, birdiet 14 ja 18 ja etuysi näin – 3. Takaysin alkuun pari heikkoa avausta, 1 bogi tämän takia ja kakkoselle par. Sitten 4 & 5 birdiet ja taas oli ovi auki. Valitettavasti 7 kolme metrinen ohi ja 8 neljästä metristä kolmen putin par… Vikalle vielä up & down birdie ja toinen päivä -5/66. Pari lyöntiä jäätiin cutista, mut nyt jos koskaan tällä kaudella, niin lähellä ollaan sitä peliä mitä haluan pelata. Nyt himaan pariksi päiväksi, jonka jälkeen matka jatkuu kohti CT kauden toiseksi isointa kilpailua Kazakhstaniin.

 

-Olazabal

6.9

Avauspäivänä katastrofi alku, oli hyviä paikkoja tämän jälkeen, ei saatu ku vasta 8 ja 9 birdiet. Takaysillä 13. reiällä avaus vasemmalle puskaan, josta kolmen chipin kautta tupla. Birdie 15, ja 16 avaus vasemmalle heinikkoon, johon se lopulta hävisi. 17. vielä birdie ja eka päivä +4/75. Huomiseen tarvitaan kovaa kiriä mikäli viikonlopulle halutaan.

 

Ranskan missatun cutin jälkeen maanantaina reissu jatkui kohti Lontoota. Kävin pelaamassa 9 reikää maanantaina, jonka jälkeen tiistaina ruotsalaisten kanssa 18 rk.

Väylät kentällä erittäin kuivat ja palaneet, mutta griinit erittäin hyvässä kunnossa. Ensimmäinen kenttä mikä mulle tuli eteen, jossa ei ole yhtäkään hiekkaestettä. Pelillisesti kaikki alkaa olla kohillaan, sain hyvän vision tänään tiistaina rangella lyöntiin.

Huomenna treenipäivä jonka jälkeen torstaina palloa ilmaan 9.15 tiiltä 1.

 

-Olazabal