04.-07.10.2018 Irish Challenge

Finaalikierrokseen lähdettiin kuitenkin hyvistä asemista. Kireässä ja kylmässä tuulessa kierros käyntiin heti birdiellä. Ensimmäiset ongelmat 6 väylällä, bogey. Tämä kuitattiin nopeasti birdiellä. Ysi reiälle vielä bogey. Ja etuysi näin pariin. Takaysillä reiällä 11 lähestyminen 122 metristä rauta ysillä gripin mittaan, josta tap in birdie. Tämän jälkeen pari metrinen par putti ohi, bogey. Loppuun sitten 6 paria ja viimeinen kierros par/72. Lopputuloksissa tuloksilla 74, 67, 74 & 72 = -1/287 sijoitus jaettu 17. Valitettavasti rankingissa jäätii juuri sijalle 121, kun 120 saa suht hyvän kategorian ensi vuoden Challenge Tourille. Nyt kaikki katseet Euroopan Tourin toiseen karsintavaiheeseen.

Kolmantena päivänä saatiin vakuuttava startti, -2 ensimmäiset 4 reikää. Bogi vielä ysille ja etuysi näin -1. Takaysillä hyvä birkku reiälle 12. Tämän jälkeen heikko bogi 14, joka kuitattiin upealla pelastuksella vesiestebirdiellä. Tämän jälkeen olikin sitten surullinen loppu. Bogey, tupla bogey ja vikalle vielä bogey. Vaikeat 3 viimeistä reikää rokottivat taas, joten kolmas päivä myös +2/74.

 

Toiseen päivään vakuuttava startti, -3 ensimmäiset neljä reikää. Sen jälkeen pitkää hiljaista, kunnes rauta 7 väylällä 14 puoleen metriin. Tähän perään upea up & down birdie vesiesteestä. Tämän jälkeen taistelulla 3 paria loppuun ja toinen päivä upeasti bogivapaana -5/67. Viikonloppuun lähdetään 4 lyöntiä kärkeä perässä.

 

Kisaan saatiin aamulla tihkusateessa tahmea startti, bogey 11, mutta sitten saatiin koneet käyntiin 15 kahden putin birdiellä. Tähän perään hyvä birdie. 17 tuli vielä missattua pari metrinen birkkuputti. 18 avauksessa tapahtui, avaus draiveri suorana vasemmalle pusikkoon, ja varapallo samaan linjaan rauta kakkosella. Tämän jälkeen molempien pallojen etsintöjen jälkeen jouduin palaamaan tiille, josta lähti jo 5 lyönti. Lähestyminen griinille ja pari puttia, 8/+4. Etuysi näin +3. Takaysin alkuun oli hyviä paikkoja, mutta 4 saatiin vasta birdie. Loppuun 5 paria ja ensimmäinen päivä +2/74. Todella vakuuttavaa peliä tänään, 18 valitettavasti ne pari heikkoa avausta. Huomenna rautapeliä pitää jatkaa samaan malliin kuin tänään loppu kierroksella, että saadaan pallo perille asti.

 

—————–

Maanantaina reissuun fysiikkakoutsin Topi Lösösen kanssa. Topi myös vastuussa mailoista kentällä tällä viikolla. Tiistaina oltiin proamissa, ja tänään keskiviikkona käytiin Kalle Samoojan ja Roope Kakon kanssa kiertämässä aamulla 9rk. Hyvässä kunnossa sekä peli että kenttä, innolla odotetaan huomista. 8.30 paikallista aikaa 10 tiiltä palloa ilmaan.