Urheilija-apuraha Oliver Lindellille myös vuonna 2019

Tänään tuli mieluisa viesti, Urheilija-apuraha tulee myös tänä vuonna. Hienoa, että löytyy luottoa meikäläisen osaamiseen, vaikka edelliskausi ei mennyt ihan ”putkeen”.

Kiitos päättäjille!

Kovaa ja hyvin on treenattu koko talvi, nyt odotellaan innolla kauden alkamista. Oma CT-kategoria ei valitettavasti ole vahvin mahdollinen, joten hieman joutuu jännäämään mihin kisoihin pääsee. Onneksi tuli juuri myös tietoa, että on ”mahiksia” saada Team Finland -pelaajana jonkin verran kortteja: Kiitos jo etukäteen Golfliitolle ja Vierumäelle, laitetaan kaikki peliin sitten kun tilaisuus annetaan!

Pari viikkoa sitten oli kaksi testikisaa Espanjassa Gecko Tourilla. Asiat joita on treenattu, toimivat hyvin. Nyt on taas harjoittelujakso meneillään, ja sitten 20. helmikuuta takaisin Espanjaan kahteen Nordic Liigan talvisarjan kisaan tutussa Luminessa.

Pysykää langoilla!!

– Olazabal