42 päivää kauden alkuun

42 päivää kauden alkuun.

Tällä hetkellä auttamassa perheyritystä Studio Lindelliä Tuusulassa. Asiakaspalveluhommissa ja passikuvia. 😀

Treenit sujuneet erittäin hyvin ja luottoa saatu vetoon. Viikon päästä käyn treenaamassa pari viikkoa Espanjassa, kun ruoholla treenaaminen on vielä pikkusen vaikeaa täällä, vaikka aurinko paistaakin. Tämän jälkeen reilun viikon pyörähdys kotona, silloin mahdollisesti palloa lyödään jo ulkona.

Tulen aloittamaan Challenge Tour kauden Turkish Airlines Challengesta, jonka jälkeen pelaan heti perään Challenge De Españan. Isot on ajatukset ja luottoa löytyy tekemiseen pitkästä aikaa, kun taas viime vuoden lopussa olikin epäluotettava fiilis. Nyt kuitenkin kaikki ajatukset ja treenit tähtäävät siihen, että huhtikuun lopussa ollaan iskussa Turkissa.

 

-Olazabal