SGT Winter Series, Lumine Golf, Espanja

Keskiviikkona aamulla 20.2. lento ”mummolaan” Costa Del Solille. Tämän jälkeen päivä siinä, jonka jälkeen torstaiaamuna lähdettiin caddien Alpo Pakarisen kanssa ajamaan kohti Luminea (850km). Illaksi päästiin perille, jonka jälkeen pikku padel pelit. Perjantaina ja lauantaina käytiin kiertämässä sekä Hills, että Lakes, jonka jälkeen sunnuntaina oltiin valmiina kisaan.

Ekana kisapäivänä saatiin vakuuttava startti, -4 ekat 9 väylää, jonka jälkeen ongelmia takaysin alussa. Kolmen putin bogey kympille, ja perään avaus oikealle puskaan, lost ball. Tupla siihen, ja näin -1 tulokseen. Saatiin vielä pari birkkua loppuun ja ensimmäinen päivä hyvin -3/69.

Toiseen päivään hidas startti, ensimmäisen kerran tapahtui reiällä 8, kun en saanut up & downia tehtyä. Etuysi +1. Takaysillä bogey 11, ja 15 väylällä lähestyminen väyläbunkkerista veteen, tupla bogey. Usko alkoi jo mennä 17. väylän bogeyhyn, mutta viimeisen reiän kahden putin birdie nosti jatkoon. Vikaan päivään hyvä startti, -1 ekat 5 väylää. Tämän jälkeen reiällä 6 (15), lähestyminen vasemmalle veteen ja tupla bogey. Etuysin loppuun vielä ysille birkku ja se näin pariin. Taaysillä jo parempaa peliä, birdiet 2 ja 7 väylälle, mutta rakas kolmen putin bogey lopetus, ja viimeinen päivä näin -1/71 ja sijoitus T34 Hills Openissa. Tämän jälkeen saatiin 2 hyvää treenipäivää hyvään paikkaan.

 

Toiseen kisaan saatiinkin painajaismainen startti, treenatut asiat eivät toimineet, ja alkuun par, par, bogey, tupla bogey, par ja tupla bogey startti, +5 kuuden reiän jälkeen. Etuysi +5 ja takaysillä lähdettiin nousemaan. Takaysillä aivan eri peliä, ja ensimmäiset 7 reikää -4. Tämän jälkeen avaus 8 veteen, josta kumminkin saatiin taisteltua bogey. Ensimmäinen päivä kuitenkin vaikeuksien kautta kohtuulliseen tulokseen, +2/73. Toiseen päivään lähdettiin nousu mielessä, ja se lähti vakuuttavasti, -3 ensimmäiset 7 reikää, mutta heikko bogey väylälle 8 tiputti etuysin tulokseen -2. Takaysillä helpoista paikoista ei saatu tehtyä birkkua väylillä 11 & 12, jonka jälkeen snap hook vasemmalle maskiin väylällä 13, ja välilyönnin kautta bogey. Hiljaista oli pitkään, kunnes 17 väylällä upotin pari metrisen ja näin varmistin paikan viikonlopulle.

 

Viimeisenä päivänä oli tarkoitus mennä lippua kohti ja lujaa. Tämä koitui jo heti alussa virheeksi, ja avaus 4 väylällä (13) vasemmalle veteen, toinen pallo tiiltä, josta kuitenkin saatiin kakkospallon birdie eli bogey. Reiälle 18 vielä birdie ja etuysi näin pariin. Takaysillä sitten annettiin hanaa. Birkku 3, bogey 4 ja birkut 5 & 7. Viimeisellä väylällä matkaa oli 125 pieneen vasen oikea tuuleen. Alhaalta gripattu soft rauta 9 metrin lipun taakse, josta amerikalla pallo reikään ja näin saatiin mukava loppu eaglella toiselle kisalle. Sijoitus tuloksilla 73, 70 & 67 jaettu 16. Hyvät treenikisat kumminkin alle, ja saatiin selvyyttä siihen, mitkä ovat ne tärkeimmät asiat ennen kauden alkua. Tulen aloittamaan kauden Turkish Airlines Challengella, johon sain villin kortin Golfliitolta, kiitos siitä. Kausi alkaa huhtikuun vikalla viikolla Samsunissa.

46 päivää aikaa laittaa pakka kuntoon, ennen kuin kunnon koitokset alkavat, stay tuned !

 

-Olazabal