23.-26.5.2019 D+D REAL Czech Challenge, Brno

Tiistaiaamuna reissuun ja Roopen kyydillä Prahasta kisapaikalle. 18 reikää painettiin samana päivällä ja iltaan asti meni. Keskiviikkona koko päivän satoi ja illalla koutsi JJ saapui mestoille kärryn vetäjäksi.

Torstaina iltapäivälähdössä startattiin birdiellä. Ensimmäinen bogey rei’älle 5 huonon avauksen johdosta. Toinen bogey heti perään kun kävin avauksen vasemmalle väyläbunkkeriin ja joutui ottamaan välilyönnin kun jäi omaan alastulojälkeen. Etusysin loppuun vielä birdiet 7 & 9 ja se näin -1. Takaysi alkoi heti hyvällä birdiellä. Tämän jälkeen bogey reiälle 13 kun avaus löytyi jälleen bunkkerista. 15 avaus keskelle väylää, josta 212 metristä rauta 5 kolmeen metriin ja upea eagle sisään. Reiälle 17 vielä bogey ja ensimmäinen päivä nätisti -2/69.

 

Toiseen päivään vaikea startti kolmella putilla. Väylälle 12 bogey ja 16 myös bogey kolmella putilla. Etuysi näin +3. Takaysillä sain kirin päälle kun tein birkut 4 & 5. Seiskalle otin hölmön bogeyn ja tiesin että yksi birdie pitää vielä tehdä että jatkoon pääsee. Tämän jälkeen 8 reiällä hyvä avaus ja birdieputti sisään. Par vikalle ja toinen päivä +1/72 jatkopaikkaa riitti lopulta par tulos.

Lauantaina sain upean startin 2 peräkkäisellä birdiellä. Muuta ei etuysiklä nähty. Takaysillä sitten putti takkuili oikein kunnolla, 3 kolmen putin griiniä ja takaysi lopulta +4. Kolmas päivä näin +2/73.

 

Viimeisenä päivänä jatkettiin valitettavasti siitä mihin kolmas päivä jäi. Kolmeen ekaan reikään 2 kolmen putin griiniä. Etuysi niiden takia +2. Takaysin alkuun heti hyvä birkku. Tämän jälkeen liian ahne avaus, jonka luulin olevan hyvä, mutta leikkasin liikaa ja pallo jäi outtiin, siihen tupla bogey. Loppuun 7 paria ja viimeinen päivä +3/74 ja sijoitus lopulta jaettu 60.

 

Nyt täys treeniviikko käyntiin ennen kauden jatkoa Sveitsissä kesäkuun alussa.

 

-Olazabal