29.6.2019 Andalucia Match Play 9 & Italian Challenge

Sunnuntaina lähtö Malagaan tyttöystävän kanssa. Kävin pelaamassa 9 reikää maanantaina sekä tiistaina ja keskiviikkona vain treenasin.

Torstaina pääsin auraamaan kenttää 7.30. Etuysi pelattiin reippaasti ja pelasin sen tulokseen -2. 10 tilillä jouduttiin reilut 20 minuuttia odottamaan, ja kun vuoroni tuli, snap hook vasemmalle outtiin. Siihen tupla. Tämän jälkeen oli pitkään hiljaista, mutta avaus 16 veteen ja sitä kautta myös tupla bogey. Viimeiselle vielä birkku ja ensimmäinen päivä +1/72.

 

Perjantaina toisena päivänä lähdettiin kirimään. Isoja vaikeuksia etuysillä ja se lopulta kolmella bogeylla +3. Takaysin alkuun helpottava birkku. Tämän jälkeen reiällä 13 (4) draivi griinille ja kahden putin birdie. Reiälle 15 upea putti sisään ja oltiin menossa viikonlopulle. Tämän jälkeen todella hölmö virhe ja par 3 avaus griinin viereen tielle alas, josta se pomppasi puskaan. Palloa ei lopulta löytynyt ja tupla korttiin ja cut raja näytti jo karanneen. Tämän jälkeen 17 reiällä draivi ensin latuun, josta 280 metristä toinen draivi maasta griinille ja upea kahden putin birdie. Viimeiselle vielä virheettömät pari lyöntiä ja birkku korttiin ja reikäpelivaiheeseen!

 

Lauantaina aamulla sitten jatkettiin reikäpelillä, aloitin heti birkulla ja olin 1up. Tämän jälkeen 2 huonoa avausta ja reikien häviöt ja 1 down. Tämän jälkeen draivi griinille ja kahden putin birdie ja tilanne tasoihin. Seuraavan kerran tapahtui reiällä 7 kun vastustaja upotti birkun ja tilanne oli taas 1 down. Huono avaus kahdeksannella, ja kun vastustaja teki birdien, oli peli selvä. Sijoitus lopulta jaettu 54 ja pikku määrä pisteitä rankingiin.

 

Maanantaina matka jatkui Malagasta Roomaan, josta vajaan tunnin ajomatka kisapaikalle Monterosiin. Tiistaina kävin vetämässä takaysin ja keskiviikkona aamulla etuysin.

Lähdin uudella tekniikalla vetämään, mitä oon harjoitellut välipäivinä. Avausreiän jälkeen täytyy sanoa että ilmeisesti liian vähän, eka avaus lost ball vasemmalle heinää ja lopulta tripla korttiin. Tämän jälkeen tasaista tekemistä, kunnes kolmen putin bogey kutoselle. Etuysin loppuun kuitenkin hyvät birkut 7 & 9 ja saatiin etuysi lopulta siedettävää tulokseen +2. Takaysin alkuun taas pitkään heinään avaus ja bogey. Par 3 väylällä 12 avaus veteen, ja kun en wedgellä saanut pelastettua edes bogia, oli tyytyminen tupla bogeyhyn. Birdie reiälle 14 mutta masentavat bogeyt, 15, 17 & 18 ja kauden heikoin kierros 79/+7 tauluun.

 

Perjantaina vaadittiinkin sitten kisan parasta kierrosta, mikäli jatkoon haluttiin. Etuysillä en saanut tulosta aikaiseksi, 2 palloa veteen ja etuysi lopulta pariin. Takaysin alkuun heti bogey, jonka jälkeen löytyi todella kirkas ajatus swingistä, jonka jälkeen mentiin loppukierros kovempaa kuin kukaan muu fieldistä. Vikat 8 reikää -5 ja toinen päivä -4/68. Tämä ei kuitenkaan mitenkään riittänyt että olisi ollut edes mahdollisuuksia jatkoon, vaan kauden ensimmäinen karsiutuminen viikonlopun kierroksilla oli tosiasia. Nyt ensi viikolla osallistun SpeedGolfin Sprint SM-kilpailuihin, jonka jälkeen kalenteri on auki koko heinäkuun osalta. Seuraava varma Challenge Tourin osakilpailu on Vierumäki Finnish Challenge 1.-4.8.

 

-Olazabal