6.-9.6.2019 Swiss Challenge

Tiistaiaamuna reissun päälle, ja otin faijan messiin autokuskiksi. Kävin heti lounaan jälkeen kiertämässä 14 reikää. Tuttu kenttä joten keskiviikon vietin treenaillessa.

Torstaina saatiin unelma startti. Birdie, birdie mutta valitettavasti kolmannella reiällä reilu metrinen birkku ohi. Neloselle hyvä up & down birdie ja jo tuloksessa -3. Birdiet etuysillä vielä 6 & 7 ja etuysi komeasti -5. Takaysillä vauhti rauhoittui, kolmen putin bogey reiälle 12. Birdie vielä reiälle 14 ja ensimmäinen päivä nätisti -5/66.

 

Toiseen päivään lähdettiin aamusta 9 tilltä. Ensimmäistä birdietä saatiin odottaa pitkään reiälle 15 asti. Tämän jälkeen heti hyvä birdie par 3 väylälle numero 16. 18 reiälle vielä bogey ja etuysi näin -1. Takaysin alkuun heti birkku ykköselle. Avaus par 3 väylällä numero 3 veteen, josta up & down bogey. Vielä väylällä 7 birdie ja toinen päivä tasaisesti -2/69.

Kolmanteen päivään lähdettiin 5 lyöntiä kärkeä perässä. Vakuuttava startti taas birkulla. Kolmen putin bogey reiälle 3 joka kuitattiin nopeasti nelosen birdiellä. Etuysille bogey vielä seiskalle, mutta sitten lähti. Birdiet 8 & 9 ja etuysi -1. Takaysillä vauhti oli taas kärkeä kovempaa. Tämän jälkeen birdiet rei’ille 12 & 13 mutta valitettavasti bogey reiälle 15. Reiälle 17 hirveä pommi 330m, josta pw:llä kahteen metriin ja upea eagle sisään. Par vikalle ja kolmas päivä -4/67 ja nousu jaetulle kärkipaikalle!

 

Viimeisenä päivänä päästiin pelaamaan yleisön seassa viimeisessä ryhmässä. Tasainen aloitus, ja birdie neloselle. Tämän jälkeen virheet rei’ille 5 & 6 jotka kostautuivat bogeyna. Etuysi näin +1 ja kärki meni menojaan. Avaus 11 veteen ja tästä bogey. Tämä kuitattiin hienolla birkulla reiällä 12. Todella heikko bogey 55 metristä väylälle 14. Se saatiin takaisin reiällä 16, kun löin rauta seiskan aivan lipun juureen. Viimeiselle väylälle vielä erittäin harmittava bogey, joka valitettavasti tiputti minut ulos top 10 ja seuraavan viikon kilpailusta. Nyt treeniviikkoa viettämässä, jonka jälkeen matka jatkuu Espanjaan Challenge Tourin reikäpelikilpailuun.

 

-Olazabal