18.-21.7.2019 Euram Bank Open

Sunnuntai-iltana tieto saapui että pääsen omalla kategorialla Itävaltaan mukaan. Kisaan lähti cädiksi samanikäinen serkkuni, jolta löytyy kuitenkin golftaustaa.

Maanantai-iltana reissuun, ja tiistaina käytiin kiertämässä harkkarundi. Keskiviikkona vain treenattiin, koska luvassa oli koko kauden rankin testi fyysisesti, nousua ensimmäisen ja 16. reiän välissä oli lähes kilometri.

Torstaina saatiin aamulla upea startti 3 peräkkäisellä birdiellä. Tämän jälkeen oli loppu etuysi oli hiljaista, kunnes birdiet 11 & 14. Tämän jälkeen loppuun vielä par 3 bogeyt 16 & 18, mutta siihen väliin birdie reiälle 17. Ensimmäinen päivä näin -4/66.

Toiseen päivään lähdettiin kärjen hi. Reiälle 11 heti birdie ja lähes heti perään toinen reiälle 13. Etuysi näin -2. Takaysillä reiällä 3 löin avauksen vasemmalle metsään, johon se lopulta hävisi. Varapallolla lähestyminen alle metriin ja kakkospallon eagle eli par korttiin. Birdiet vielä 4 & 7 ja toinenkin päivä hienosti -4/66.

Kolmanteen päivään lähdettiin toiseksi viimeisessä ryhmässä. Birdiellä startti, jonka jälkeen eka bogey neloselle. Tämä kuitattiin nopeasti birdiellä, mutta seiskalle heti bogey. Etuysi näin pariin. Takaysillä tasaista menoa, birdiet 13 & 15, mutta bogey reiälle 16. Vielä 17 upea 15 metrinen birdieputti sisään ja kolmas päivä -2/68.

Viimeiseen päivään lähdettiin 4 lyöntiä kärjestä, mutta vain lyönti toista sijaa perässä. Taas upea startti birdiellä, ja kolmannelle reiälle myös birdie. Pitkä putti upposi kasilla, ja näin etuysi nätisti -3. Takaysin alkuun oli paikkoja, mutta en vain onnistunut tekemään birdieitä. Avaus reiällä 16 bunkkeriin omaan alastulojälkeen, josta en valitettavasti saanut väännettyä paria. Tämä kuitattiin heti 8 metrisellä birdieupotuksella väylällä 17. Viimeiselle vielä par ja uran paras sijoitus oli valmis! Sijoitus jaettu 4. Ja elintärkeät pisteet rankingiin! Nyt rankingissa sijoitus 43. ja sitä lähdetään nostamaan ensi viikolla Vierumäen kotikisassa! Toivottavasti jengi löytää paikalle, koska tämä tulee olemaan viimeinen mahdollisuus nähdä meikän peliä kotona Suomessa tänä vuonna!

1.-4.8.2019 Vierumäki Finnish Challenge

-Olazabal