4.-7.7.2019 Slovakia Challenge

Saavuin lauantaina Italiasta kotiin, jonka jälkeen piti alkaa pidempi treenijakso. Mutta miten kävikään. Vielä tiistai-aamuna olin 10 varasijalla, mutta iltapäivästä olinkin jo sisällä. Lähtö tapahtui keskiviikkoaamuna, jolloin kiersin kentän kävellen.

 

Torstaina 8.10 10 tiin startissa vaikea lähtö kolmella putilla. Tämän jälkeen 13. Vähän huono avaus, jonka jälkeen oli vaikea paria pelastaa. Tämän jälkeen hyvät birdiet 14 &15 ja takaisin par tulokseen. Tämän jälkeen pari paria, jonka jälkeen tapahtui lähes identtiset kuin Italiassa. Ensimmäinen pallo vasemmalle ja varapallo oikealle. Ekaa palloa ei lopulta löytynyt, ja kun varapallokin oli niin heikossa paikassa, jouduin lyömään vielä välilyönnin. Tämän jälkeen wedge ja pari puttia, tripla bogey. Takaysillä ei sen ihmeempiä tapahtunut, yksi kahden putin birdie ja ysille bogey. Näin avauspäivä +3/75.

 

Toiseen päivään lähdettiin tulos 66 mielessä. Hyvä startti parilla ja birdiellä. Tämän jälkeen hetki hiljaista kunnes kaksi hyvää birkkua putkeen 6 & 7. Tämän jälkeen valitettavasti kaksi huonoa avausta, joista molemmista kumminkin taistelin bogeyt. Etuysi näin -1. Takaysillä piti painaa sitten kovaa. Upeat lähestymiset 12 & 13 ja molemmille birkut. Par 6 reikä 15 kolmella griinille, mutta en saanut eagle upotettua. Par reiälle 16, jonka jälkeen tsekkasin netistä että 1 birdie tarvitaan, että jatkoon päästään. Sekä 17 & 18 ei ollut riittävän hyvät lähestymiset, mutta birdieyritykset olivat todella hyviä. Parit kumminkin korttiin ja valitettavasti lyönnillä tuli missattua jatkopaikka.

 

Nyt todennäkösesti se vähän pidempi teenijakso alkaa ennen Vierumäen kilpailua. Reilun viikon päästä on kyllä mahdollisuus päästä vielä Itävallan kilpailuun, tällä hetkellä 24. varasijalla.

 

-Olazabal