15.-18.8.2019 ISPS Handa World Invitational

Sunnuntaina iltapäivällä sain hyvän uutisen tourilta, sain sittenkin pelipaikan Pohjois-Irlannin kilpailuun.

Maanantaina olin Minnin ja Mikon pro-am kilpailussa juniorityön hyväksi. Tämän jälkeen pakkasin kamat ja tiistai-aamuna kohti Belfastia. Kävin Peter Erofejeffin kanssa tiistaina kiertämässä harkkarundin ja keskiviikkona käveltiin toinen kenttä läpi.

Torstaina starttasin tasaisesti, ensimmäinen bogi tuli viidennelle reiälle, jonka kuittasin heti birdiellä. Tämän jälkeen tulikin sitten kauden hiljaisin loppukierros. Paikkoja oli mutta putit eivät uponneet, joten loppurundilla pelkkiä pareja ja ensimmäinen päivä par/70.

Toiseen päivään lähdin tutummalta kentältä. Yöllä jatkunut sade myöhästytti lähtöaikoja 2,5 tunnilla. Pääsin lopulta starttaamaan 16.39 tiiltä 1. Aloitin vahvasti, par, birdie ja birdie. Tämän jälkeen tuli etuysillä pari vähän turhan helppoa bogia ja se näin pariin. Takaysin alkuun heti kahden putin birdie. Tämän jälkeen seuraava ”moka” tapahtui reiällä 14. Avaus rauta seiskalla par 3 tuli liian lähelle lippua alas, josta se pomppasi takaveteen. Dropin, chipin ja missatun putin jälkeen tupla bogey korttiin. Tämän jälkeen parit korttiin, ja luulin että viimeiselle pitää tehdä birdie. Rauta 2 ja rauta 2 griinin eteen. Tässä vaiheessa sain tietää että par riittää. Chippi reiluun metriin, ja birdie sisään.

Lauantaihin lähdettiin sijalta T41. Aamulla heti auraamaan kenttää tiiltä 10 kylmässä ja tuulisessa kelissä kello 7.30.

Vaikea startti, bogeyt rei’ille 12 & 13. Tämän jälkeen birdie kuitenkin väylälle 15. Heikot avaukset rei’illä 17 & 18 tuottivat tupla bogeyn sekä bogeyn. Etuysi näin +4. Takaysillä vaikeudet jatkuivat. Bogeyt 3 & 5, mutta tämän jälkeen kuitenkin vielä yksi birdie reiälle 8, kun chippasin griinin edestä sisään 😀

Tässä kisassa oli myös 3 kierroksen jälkeinen cut, jonka selkeästi missasin. Lopulta sijoitus T61.

Nyt treenitauolle takaisin Suomeen.

 

-Olazabal