Kausi 2019 päätökseen

Euroopan Tourin karsintojen toisessa vaiheessa kohtalaisen avauskierroksen jälkeen tuuli yltyi ja sitä myötä oma peli hajosi… Toisena päivänä tuli katastrofi aloitus, +7/7 reikää. Takaysillä kasattiin peli ja se -2. Kolmantena päivänä aloitin hyvin, mutta taas kone hyytyi takaysillä. Viimeisenä päivänä annettiin vielä mahdollisuus hyvän aloituksen myötä jatkopaikkaan, mutta bogit etuysillä veivät nekin haaveet. Lopputuloksena karsiutuminen finaalista ja vuosi 2019 oli näin valmis.

Kauteen lähdettäessä, kun tiedettiin mitkä mahdollisuudet on päästä kisoihin, oli asetettava kuitenkin fiksut tavoitteet. Top 70 kauden päätteeksi. Hyvin pelattuja kisoja löytyi tänä vuonna suhteessa viime vuoteen huomattavasti enemmän, joista parhaana jaettu neljäs sija Itävallassa. Lopulta sijoitus 60. Näin ensi vuonna päästään vahvalla kategorialla ja riittävän ajoissa suunnittelemaan kisat mitkä pelataan. Nyt pikku breikki jonka jälkeen hommat taas jatkuvat. Iso kiitos tästäkin vuodesta yhteistyökumppaneille, muille tukijoille ja kannustajille, jotka ovat mukana uskomassa meikän!

-Olazabal