21.01.2019 Espanjan treenileiri

Espanjan treenileiri starttasi koutsin kanssa uudenvuoden aattona. 1.- 6.1 painettiin treeniä Costa Ballenassa valmentajan kanssa, jonka jälkeen Juha lähti takaisin Suomeen. Itse jäin vielä treenaamaan Ballenaan pariksi päiväksi. Tämän jälkeen paluu takaisin ”kotiin” Aurinkorannikolle. Siellä treenejä ja pelejä parin suomalaisen amatöörin kanssa, jonka jälkeen Gecko Tourin treenikisa Atalayassa. Avauspäivänä hyvää tekemistä, mutta puttaamiseen jäi vielä parantamisen varaa. Ensimmäinen päivä -3/69.
Toisena päivänä hidas startti ja etuysi -1. Takaysillä ketsuppipullo aukesi ja 6 birdietä toivat toiselta päivältä huipputuloksen -7/65. 4 lyönnin johdosta viimeiseen päivään.
Viimeisenä päivänä vaikea startti ja Tšekkiläinen naisammattilainen tuli 6 pelatun reiän jälkeen jo lyönnin päähän. Tämän jälkeen tuli 3 reikää peräkkäin lähes täydellisiä lyöntejä, birdie, eagle, birdie ja ero kasvoi 5 lyöntiin. Takaysillä vielä 3 birdietä ja 1 bogey ja viimeinen päivä -5/67 ja kokonaistuloksella -15/201 kahdeksan lyönnin voitto. Nyt matka jatkuu Suomeen viikoksi, jonka jälkeen kausi starttaa Etelä-Afrikassa.

-Olazabal