23.03.2020 Karanteenissa

Espanjan leirille tuli lähdettyä 10. päivä kolmeksi viikoksi. Ekat pari päivää meni ihan siististi, pääsi treenaamaan eikä COVID-19 ollut tietoakaan. Tämän 4 päivän jälkeen saatiin kuulla vähän ristiriitaista tietoa, kunnes pääasia varmistui, Espanjaan tulee ulkonaliikkumiskielto. Sain vaihdettua lennon 5 päivän päähän torstaille, mutta oli todella epävarmaa, pääseekö silloin enää lentämään. Tämän jälkeen paras aktiviteetti oli kaupassa käynti mummin kanssa. Torstaina kumminkin päästiin lähtemään kotiin, sekään ei aivan putkeen mennyt. Lopulta perjantaina aamuyöstä pääsin kotiin. Nyt mökillä ollut 4 päivää ja kymmenisen jäljellä. Täällä pääsee onneksi treenaamaan lähipeliä, ja loppuviikosta varmaan rautojakin pääsee lyömään, kun saadaan laituri laitettua keskelle merta 😀 Kilpailuja meiltä on peruttu nyt 3 ja yhtä kilpailua siirretty. Näillä näkymin kausi jatkuisi toukokuun lopussa Sveitsissä, jos siis jatkuu.

Hommat jatkuu, pysykää terveinä!

-Olazabal