Koronakevät ja kauden avaus 2.0

Helmikuussa katkenneen CT:n avauksen jälkeen tuli vedettyä paljon treeniä Suomessa, osallistuttua Finnish Tourin kahteen kilpailuun, joista sijoituksina jaettu kuudes ja SM-reikäpeleissä jaettu viides. Tämän lisäksi tuli pelattua paljon pienempiä kisoja sekä Pro-Ameja, joita järjestettiin suomalaisten golfammattilaisten tukemiseen. Pidin myös oman tukikisan, jolla saatiin budjettia vähän kasaan, kun lähes kaikki yhteistyösopimukset katkesivat vaikeiden aikojen takia, iso kiitos kaikille yrityksille jotka lähtivät mukaan!

Kausi jatkui lopulta heinäkuun alkupuolella Itävallassa kahdella kilpailulla. Ensimmäinen koronatesti tuli tehtyä Suomessa, jonka jälkeen siirtyminen Itävaltaan, ja siellä taas heti paikanpäälle saavuttuamme caddien Emil Markuksen kanssa jouduttiin uudestaan testeihin. Negatiivinen tulos ja Austrian Open käyntiin, vahva esitys siinä kilpailussa, joka valitettavasti päättyi heikosti bogeyhyn ja tupla bogeyhyn ja sijoitus jaettu 25.

Tämän jälkeen matka jatkui Euram Bank Openiin, jossa olin viime vuonna neljäs!

Avauspäivänä tuli pelattua paras kierros koskaan Euroopan kiertueella -6/64 ja oltua jaetulla kolmannella sijalla. Seuraavat 3 päivää sujui tasaisemmin, 70, 69 sekä 71, ja lopputuloksissa uran paras sijoitus Euroopan Tourilla, jaettu 18.
Tyytyväinen saa olla tähän aloitukseen. Nyt tulee taas pitkä harjoittelujakso, kunnes syyskuun alussa Challenge Touria mahdollisesti jatketaan Pohjois-Irlannissa.

 

Iso kiitos kannustuksesta!

 

-Olazabal