22.9 Vahva viikko Portugalissa

Pitkän tauon jälkeen kausi jatkui yhteiskilpailulla Euroopan Tourin kanssa Portugalissa.

Avauspäivänä kovassa tuulessa sain erittäin heikon startin, ja olin 7 reiän jälkeen +3. Tämän jälkeen pelkkiä pareja kunnes viimeiselle kahden putin birdie ja avauspäivä +2/74 ja lyönnin päässä cutrajasta.

Perjantaina oli luvassa iltapäivälähtö, mutta kenttää kuritti niin paha ukkonen sekä tuuli että itse en “päässyt” ees pelaamaan.

Lauantaina pääsin aloittamaan tokan rundin aamupäivällä. Vedin loistavasti etuysin -4, mutta takaysillä en oikein saanut mitään aikaseksi, ja toinen kierros tulokseen -4/68 ja cutista heittämällä läpi. Illalla lähdettiin vielä kolmannelle kierrokselle. Pääsin 9. reiälle tuloksessa -2 ennen kuin pelit pistettiin pussiin pimeyden tultua.

Sunnuntaiaamuna vedettiin kolmas kierros maaliin, putteri oli jäässä ja takaysin pelasin pariin, kolmas kierros näin -2/70.

Vikalle rundille lähdettiin puolen päivän jälkeen.

Vakuuttavia lähestymisiä etuysillä ja se näin upeasti taas -4/32. Takaysin alkuun sain aiheutettua huolimattomuusvirheen, ja 11 löin lähestymislyönnin veteen, väärästä mitasta johtuen. Drop zonelta 106 metristä kumminkin löin wedgen gripin mittaan ja selvisin bogeylla.

13 hyvä birkku ja viimeisellä väylällä ihan käsittämätön eagleputti sisään griinin toisesta reunasta. Viimeinen kierros näin -6/66 ja lopputulos -10/278 ja kauden paras sijoitus, jaettu 14.

Nyt loppuviikoksi kotiin ja sen jälkeen sunnuntaina matka jatkuu kohti Italian Challengea.

-Olazabal