Kauteen 2021 valmistautumista

Kävin tammikuussa vetämässä parin viikon leirin Espanjan Aurinkorannikolla, josta oli tarkoitus sitten jatkaa matkaa kohti Etelä-Afrikkaa ja kauden kolmea avauskisaa. Nämä kisat kuitenkin siirrettiin aika äkkiä huhtikuun puoleen väliin.

Helmikuun puolessa välissä tulin takaisin alas Aurinkorannikolle. Kävin pelaamassa Murciassa Evolve Pro Tourin kisan, jossa tuloksilla 72, 70 & 65 = -9/207 sijoituin jaetulle 9. sijalle.

Parin treenipäivän jälkeen Aurinkorannikolla osallistuin Toro Tourin osakilpailuun, jossa sijoituin jaetulle 4. sijalle tuloksilla 72, 70 & 68 = -3/210. Suomessa tilanne Covid-19 osalta oli heikennyt sen verran että päätin jatkaa leiriä vielä viikolla, joten paluu Suomeen tapahtuisi vasta 17.3.

Talven aikana swingi on mennyt valtavasti eteenpäin ja heikosta draivaamisesta on päästy pikku hiljaa eroon. Henkisen yliotteen lopulta asiaan sain vaihtamalla 5 vuoden jälkeen draiveriin uuden varren.

Nyt vielä loppureissu treeniä, jonka jälkeen paluu Suomeen. Toivotaan että huhtikuussa pelataan Etelä-Afrikassa, mutta se selvinnee myöhemmin.

-Olazabal