21.6.2021 Kesäkuun 3 viikon reissu

Kesäkuun alussa lähdin 3 viikon rundille. Tsekeissä aloitin kisan upeasti, ja johdin avauskierroksen jälkeen tuloksella -5. Toisena päivänä oli vaikeampaa, ja lopussa meinasi vielä tapahtua kunnon sulaminen, mutta sain nipistettyä itseni jatkokierroksille. Viikonloppuna stedit -3 & -2 ja lopputuloksissa sijoitus T38.

Sieltä jatkettiin suoraan Espanjaan, jossa viime vuoden syksyltä tutut 2 kilpailua pelattiin. Ensimmäisessä kisassa aloitin taas upeasti, olin avauskierroksen jälkeen kärkikahinoissa tuloksella -4. Tämän jälkeen taas vauhti hyytyi, toisena päivänä -1, mutta viikonloppu meni vain kokonaistuloksessa -4. Lopulta sijoitus t37.

Yhden välipäivän jälkeen jatkettiin uudella kilpailulla samalla kentällä. Vaikea avauspäivä tuotti toiselle päivälle niin paljon ongelmia, että lopulta tuloksena oli karsiutuminen jatkokierroksilta kokonaistuloksella Par/144.

Nyt väliviikko edessä kotona Suomessa, jonka jälkeen matka jatkuu Tsekkiin ja Ranskaan.

 

-Olqzabal