23.7.2021 Heinäkuun kisaputki

Reissu starttasi kesäkuun lopulla Tsekeistä. 4 päivän rupeama päättyi tupla bogeyhyn ja sijoitukseen jaettu 38.

Sieltä matka jatkui Pariisiin. Ranskan osakilpailussa avauspäivän heikko suorittaminen jatkui myös toisena päivänä ja tuloksena oli karsiutuminen viikonlopulta. Tämän jälkeen tein muutoksen alkuperäiseen suunnitelmaan, ja jatkoin matkaa Itävaltaan.

Avauspäivänä Itävallassa sattui ensimmäisenä päivänä yksi huono reikä, joka lopulta ratkaisi rannalle jäämisen viikonlopun peleistä.

Reissu jatkui viimeiseen osoitteeseen Italiaan. Avauspäivänä kauden esimmäinen birdietön kierros 16 parin ja 2 bogeyn takia tulokseen +2. Toisena päivänä vaadittiin -3 tulosta, että jatkokierroksille olisi asiaa. Aloitin upeasti 2 peräkkäisellä birdiellä. Tämän jälkeen monta väylää putkeen avaukset eivät osuneet väylään, ja tuloksena oli 5 bogeyta seitsemään reikään. Tämä oli liikaa, ja tuloksena taas karsiutuminen täällä Italiassa. Nyt kotiin Suomeen, ja viikko aikaa valmistautua kotikisoihin Vierumäellä.

 

-Olazabal