22.09.2021 Elokuu

Elokuu startattiin kotikisalla Vierumäellä.

Avauspäivänä vaikean alun jälkeen vahva takaysi ja ensimmäinen päivä -3/69. Toiseen päivään lähdettiin lujaa. Heti ykkösellä eagle-chippi mukiin ja homma alkoi rullata upeasti. Birkut 4,6,8 & 9, ja yksi kolmen putin bogey seiskalle, näin etuysi upeasti -5. Takaysin alkuun sitten karmea avaus vasemmalle metsään, joka lopulta myös katosi sinne. Tupla bogey kympille, jonka jälkeen ei saatu enää otetta pelistä. Takaysi +4 ja toinen päivä -1/71. Se riitti kuitenkin numerolla jatkoon ja näin alettiin valmistautua viikonloppuun.

Lauantaina kovassa tuulessa jäi tulos heikoksi, +2/74. Viimeisenä päivänä oli paljon pirteämpää peliä, ja neljän birdien turvin bogeyfree 68/-4. Lopputuloksissa sijoitus jaettu 38.

 

Vierumäeltä matka jatkui suoraan seuraavana päivänä Tanskaan. Avauspäivä Tanskan ensimmäisessä kisassa sujui upeasti, -4/67 ja sijoitus toinen. Toisena päivänä vitosreiällä tuli lyötyä puun alle, josta jouduin ottamaan dropin, ja lopulta korttiin merkattiin valitettavasti tripla. Vielä seiskalle birkku ja etuysi näin +2. Takaysillä ongelmat jatkuivat ja päättyivät lopulta viimeisen reiän bogeyhyn, ja cutin missaukseen lyönnillä.

Muutama päivä breikkiä, jonka jälkeen jatkettiin samalla kentällä uutta kisaa. Heikko esitys kovassa tuulessa, 74 & 75 ja viikonlopulta jäätiin neljän lyönnin päähän. Nyt muutama päivä treenattu ja matka jatkuu tiistaiaamuna Hollantiin, B-NL Challenge Trophyyn, 26.-29.8.

 

-Olazabal