16.10 Kausi 2021 päätökseen

Hollannin osakilpailusta tuli myös karsiutuminen. Tämän jälkeen päätin että loppukausi Challenge Tourilla pidetään taukoa. Finnish Openissa syyskuun alussa ongelmat jatkuivat ja sijoitus oli lopulta kolmen kierroksen jälkeen jaettu 42. Tämän jälkeen treenitauolle, tuli vaihdettua kaikkiin mailoihin midsize gripistä normaaliin tour velvettiin, joka on reippaasti ohuempi kuin midsize.

3 viikon treenijakso sujui niin hyvin, että päätettiin lähteä Swiss Challengeen, joka pelattiin lokakuun vaihteessa.

Siellä lyöminen lyöminen pysyi hyvin kasassa, mutta lopputuloksena oli karsiutuminen yhdellä lyönnillä, lopputulos -3/141. Swiss Challengesta tuli lopulta täysin puttikilpailu ja voittotulos meni reippaasti pakkaselle ollen lopulta -25.

Nyt pari viikkoa mailat olleet sivussa, tullut treenattua fysiikkaa, pelattua padelia ja käytyä meidän kotiseuran jääkiekkotreeneissä, sekä autettua perheyrityksessä. Tuli myös korjattua mökillämme oleva tekogriini, kun juuret olivat nousseet maasta läpi, ja matto oli mennyt kupruille. Loppuviikosta olisi tarkoitus aloittaa golftreenit ja suunnitella ohjelmaa kohti ensi kautta. Kausi oli erittäin vaikea, koronasta johtuen kumminkin kohtalainen pelioikeus Challenge Tourille säilyy. Usko omaan tekemiseen ja tiimiin on kuitenkin kova, ja sitä kautta myös usko myös siitä että ensi vuodesta tulee mahtava. Iso kiitos kaikille tukijoille ja tsemppareille!

Nyt katseet kohti parempaa kautta 2022.

-Olazabal