12.06.2022 Kauden kolmas karsiutuminen Espanjassa

Viime viikolla tasaista tekemistä tsekissä, ja sijoitus tuloksilla 69, 71, 67 & 70 jaettu 34.

Tällä viikolla Espanjassa oltiin kärjen tuntumassa avauspäivänä, kunnes viimeisellä reiällä ensin avaus vasemmalle veteen, seuraava lyönti 50m edempää oikealle veteen. Hyvä pelastus vielä griinin takaa, tripla korttiin ja avauspäivä meni lopulta par/70.

Toisena päivänä vahva tekeminen jatkui, kuitenkin aina birdien jälkeen tuli valitettavasti kolmen putin bogey. Taas reiällä 18 tuli lyötyä veteen mutta siitä selvittiin tällä kertaa vain bogeylla. Etuysi näin pariin. Takaysillä alussa avaukset eivät osuneet väylään, ja jatkolyönnitkin ulos griineiltä, joten tuloksena bogeyt rei’ille 2,4,6. Kasiväylälle onnistuin kuitenkin tekemään birdien, ja siinä vaiheessa cut rajaan oli lyönti. Ysiväylän lähestyminen 3 metriin, mutta siinä vaiheessa kierroksensa 18. reiälle päättänyt Ryan Evans onnistui tekemään birkun viimeiselle, ja tiputti kaikki +1 tuloksessa olevat viikonlopulle. Birkkuputti itseltäni ohi ja tuloksilla 70 & 72 karsiutuminen kahdella lyönnillä.

Tästä matka jatkuu huomenna Tsekkiin ja Brnoon, jossa tämän kisaputken viimeinen kisa.

-Olazabal