02.07.2022 Italian Challenge

Juhannuksen jälkeen vuorossa oli Italian Challenge Golf Nazionalessa.

Avauspäivänä -1 tilanteessa reiällä 7 kaksi avausta suuntautui vasemmalle outtiin, ja viides lyönti lähti tiiltä. Kolmannen pallon birdie ja tripla korttiin. Takaysillä peli oli vakuuttavaa, ja näin viimeiset 8 reikää -4 ja ensimmäinen päivä -1/70.

 

Toisena päivänä iltapäivälähdössä kone ei käynnistynyt missään vaiheessa. Muutama bogi alussa, ja etuysin loppuun vielä kaksi bogia. Takaysin alussa 10&11 oli hyvät birkkupaikat, mutta niitä en saanut käytettyä. Sen jälkeen 12 short sidesin itseni bunkkeriin, josta ei ollut mitään mahdollista päästä lähelle reikää. Loppukierroksella 5 paria ja yks birdie ja toinen päivä näin +4/75. Karsiutuminen lopulta kolmella lyönnillä.

Nyt kohti kotia, jätän väliin ensi viikon Ranskan kilpailun ja treenaan, jonka jälkeen matka jatkuu Itävaltaan.

 

-Olazabal