24.07.2022 Itävallan ja Saksan osakilpailut


Itävaltassa bägin otti selkään taas kaverini Peter, joka oli myös messissä Espanjassa Euroopan ekassa kisassa.

Tasaista puurtamista ekat 27 reikää, kunnes toisen kierroksen takaysillä rupesin saamaan juonesta kiinni. Se -3 ja nätisti viikonlopulle.

Kolmantena päivänä tasainen  -1 ja vähän nousua tuloslistalla.

Viimeisenä päivänä noustiin ensimmäisten kymmenen reiän aikana kärki kymppiin, -4/10. Reiällä 13. väylällä tuli lyötyä samaan vesiesteeseen kuin kolmantena päivänä, siitä kuitenkin selvittiin hyvällä bogeylla.

Reiälle 15 vaikeasta paikasta up&down birdie ja takaisin kokonaistulokseen -7. 17. väylän lähestyminen neljään metriin, ja kun käveltiin kohti griiniä, näin että oon lyönnin päässä kärjestä. Putti keskelle reikää, ja viimeiselle reiälle mennessä olin johdossa. Viimeisen väylän (par 3) avaus vasemmalle semiraffiin, josta en pystynyt tekemään up&downia. Bogey vikalle ja kokonaistuloksella -7 clubhouse leaderiksi. Loppuun asti sai jännittää lopullista sijoitusta, joka oli sitten lopulta uran paras Challenge Tourilla, jaettu kolmas!

Samana iltana matka jatkui autolla Honkalan ja Ahokkaan kyydillä Ingolstadtiin, jonne ajettavaa oli 500km.

Saksan kisaan tuli faija mestoille tsiigaamaan kisaa.

Ensimmäisenä päivänä en saanut ainuttakaan puttia sisään, mutta toisena päivänä putosi jo huomattavasti paremmin. Toisena päivänä etuysin jälkeen 3 lyöntiä cut rajan takana. Selkeä pelisuunnitelma joka tuotti birdiet rei’ille 12 & 15, jäljelle jäi enää viimeisen väylän birdie. Avaus oli hyvä, mutta pomppi väylän vasempaan laitaan, josta toisen lyönnin lyöminen griinille oli mahdotonta, lay-up rauta kutosella 80 metriin, josta upea wedge vajaaseen 2 metriin. Tässä vaiheessa oli selvää, että putti pitää laittaa sisään, mikäli viikonloppuna meinaa pelata. Suora putti keskelle reikää ja viikonlopulle!

Lauantaina kropan linjaukset oli pahasti ristissä, ja hyvät lyönnit jäivät erittäin vähiin. 8 griiniosumalla tuli taisteltua tulos +1/73.

Sunnuntaille saatiin linjaukset kuntoon, ja lyöminen tuntui paljon helpommalta. 0 up&downia kuitenkin rokotti neljän bogeyn verran, viimeisenä päivänä kuitenkin tulos pakkaselle (-1) ja kokonaistuloksella -2/286 sijoitus jaettu 48.

Nyt treeniviikko kotona ennen Vierumäen kotikisaa!

-Olazabal