28.08.2022 Pohjoismaiden rundi

Vierumäeltä alkanut setti jatkui Tanskaan ja sieltä Ruotsiin.

Tanskassa kova taistelu toisen kierroksen lopussa ja birdiet rei’ille 16 & 17 ja niiden turvin viikonlopun kierroksille.
Viikonloppuna ei saatu koneista oikein mitään irti, ja lopputuloksissa tuloksilla 75, 68, 74 & 70 sijoitus jaettu 49.

Tanskasta matka jatkui Tukholmaan Dormy Openiin.
Avauspäivänä viimeiset 8 reikää -5 ja avauspäivä näin -2/70. Toisena päivänä caddieksi tuli kaverini Casper Hänninen, joka pelaa tulevalla kaudella Motala IFK:ssa jääpalloa. Toinen päivä oli vaikea, mutta birdie birdie lopetuksella nätisti taas viikonlopulle. Viikonloppuna tasaista nousua, kolmas päivä vaikeassa säässä pariin, ja viimeisenä päivänä bogeyfree -5 ja nousu jaetulle 27. sijalle.
Tästä matka jatkui kodin kautta etelään.

Helsingborgissa jatkettiin siitä mihin Tukholmassa jäätiin. Avauspäivä -4/67.
Toisena päivänä oli taas ongelmia, mutta sain kun sainkin tapeltua itseni viikonlopulle numerolla. Kolmas päivä alkoi sateessa, ja 4 reiän jälkeen pelit keskeytettiin kentän tulvimisen takia. Lauantaina ei enää pelattu, joten kilpailu pelattiin kolmen kierroksen mittaisena. Sunnuntaina jatkettiin siihen mihin lauantaina jäätiin, +1 (4).
4 birkkua ja 10 paria sunnuntaina ja kolmas päivä -3/68, ja sijoitus lopulta jaettu 35.

Sijoitus rankingissa ennen loppurutistusa on 62. 45 parasta kauden päätteeksi pääsee finaaliin, joten tavoite loppukaudelle on selkeä. Nyt pidetään 2 viikon treenitauko, jonka jälkeen jatketaan Portugalissa.

-Olazabal