19.09.2022 Open de Portugal

Parin viikon treenitauon jälkeen matka jatkui liiton villin kortin turvin Portugaliin.
Avauspäivänä hyvää tekemistä, mutta ainuttakaan puttia en saanut sisään.
Toisena päivänä lähtöjä siirrettiin vajaalla kolmella tunnilla sumun vuoksi.
Toiselle kierrokselle pääsin starttaamaan 15:36, ja tiedossa oli että maaliin en toista kierrosta saa perjantain aikana. Putit rupes uppoamaan ja 15. Reiän jälkeen olin tuloksessa -2.
Toinen kierros pelattiin lauantai-aamuna loppuun, ja viimeiselle kolmelle reiälle tein 2 birkkua ja parin.

Viikonloppuun sijalta T13.
Movingdayna sitten onnistui lähes kaikki.
2 kolmen putin bogeyta kylläkin, mutta 8 birdietä, joista viiminen huonosta makuusta chippaamalla viimeisellä reiällä. Kolmas päivä näin upeasti -6/66 ja nousu jaetulle neljännelle sijalle.

Viimeiseen päivään toiseksi viimeisessä ryhmässä 2 lyöntiä kärkeä perässä.
Bogey aloituksen jälkeen etuysin kaikille par 5 birdiet ja etuysi näin -2. Takaysillä reiällä 11 (Par 5) hyvän avauksen jälkeen lähdin lyömään toista lyöntiä griinille, yksi viikon huonoimmista lyönneistä ja pallo päätyi etuveteen. Siihen bogey, ja näin voittomahdollisuudet tuntui menneen. Loppukierros meni vähän puolustuskannalle, joka päättyi viimeisen reiän upeaan eagleen, 16 metrinen putti takaforelta sisään, ja viimeinen päivä näin -3/69 ja sijoitus jaettu neljäs! Tämä auttoi nousemaan rankingissa sijalta 66 sijalle 45. 4 kilpailua vielä jäljellä, jonka jälkeen 45. parasta pääsee kauden finaaliin. Viime viikon top 10 ansiosta pääsen myös tämän viikon Sveitsin kisaan, minne omalla kategorialla ei olisi muuten mitään asiaa.

Nyt pari päivää treeniä ja Swiss Challenge alkaa torstaina!

-Olazabal