10.10.2022 CT-kauden päätös

Edellisellä viikolla Ranskassa karsiutuminen viikonlopulta heikon avauspäivän myötä lopulta kolmella lyönnillä.

Seuraavalla viikolla pelattiin British Challenge upealla ja haastavalla St. Mellion Estaten Nicklaus kentällä.
Ensimmäiset kaksi päivää vaihtelevaa tekemistä, tuloksilla 71 & 72 nätisti viikonlopulle. Perjantai-iltana puski flunssa päälle, ja aika kipeänä tuli vedettyä vikonloppu. Viikonloppuna saman tyyppistä tekemistä ja tulokset 72 & 74 toivat lopulta sijoituksen T30. Kauden viimeiseen kisaan ennen finaalia ei tullut kutsua, joten viimeinen mahdollisuus 45 joukkoon ja finaaliin tuli käytettyä viime viikolla. Rankingissa tällä hetkellä 54. Joten kuitenkin vahva pelioikeus Challenge Tourille ensi vuodelle saatu. Nyt katseet kuitenkin DP World Tourin karsintoihin, jotka starttaavat marraskuun alussa Espanjasta.

-Olazabal