8.5.2023 Abu Dhabin setti

Ensimmäinen viikko paineltiin Abu Dhabi Golfklubilla, tuloksilla 73 & 71 numerolla läpi viikonlopulle. Lauantain kierroksella takkuilu jatkui, tulos 73. Sunnuntaina kuitenkin oli merkkejä jo paremmasta, 68/-4 ja sijoitus jaettu 48.

Tästä matka jatkui lähemmäs rantaa Saadiyat Beach Golf Clubille. Torstaina ja perjantaina kova tuuli puhalsi, mutta silti kentän leveydestä johtuen cut raja muodostui pariin. Tälläkin viikolla tulokset 73 & 71 ja numerolla läpi viikonlopulle. Draivaamisen alkuasento löytyi pitkästä aikaa ja luotto tekemiseen, viikonloppuna tasaista nousua, ensin lauantaina 70/-2 ja vajaa 20 sijaa ylöspäin.
Sunnuntaina tulos 69/-3 nosti lähes samanverran sijoitusta, joka oli lopulta kauden parasta.
Sijoitus jaettu 18. Erittin hyvillä fiiliksillä kauden jatkoa ajatellen.

Nyt viikon treenitauko kotona, jonka jälkeen vuorossa Hollannin ja Tanskan kilpailut.

-Olazabal