18.06.2023 Kesäkuun setti 🇪🇸 & 🇨🇿

Väliviikon jälkeen kausi jatkui Cadizin lähistöllä Espanjan länsirannikolla. Avauspäivänä tuli lyötyä yks heikko avaus, josta tuli tripla. Muuten stediä tekemistä. Toisena päivän oli vakuuttavaa tekemistä, -6/66 tauluun ja iso nousu. Viikonloppuna toisena päivän heikko lopetus, ja viimeisen päivän vahva -3/69. Lopputuloksissa sijoitus jaettu 19, -9/279.

Espanjasta matka jatkui suoraan Tsekkeihin.
Avauspäivä jäi lopulta ainoaksi ehjäksi päiväksi. Toisena päivänä hyvän alun jälkeen heikko loppu, viimeiset 10 reikää +5 ja juuri ja juuri numerolla viikonlopulle. Viikonloppuna avaukset oli lähes kokoajan väylästä vähän ulkona, joka sitten ei mahdollistanut minkäänlaista nousua. Viikonloppuna tulokset 72 & 72 ja sijoitus jaettu 47. tuloksilla 70, 73, 72 & 72 = +3/287

Nyt väliviikko Suomessa, jonka jälkeen 3 viikon kisaputkeen, Ranska, Italia sekä Itävalta.

Hyvää Juhannusta!

-Olazabal