17.6.2024 Touko-kesäkuun setit

Väliviikon jälkeen Tanskaan, koutsi mukana sillä viikolla pitkästa aikaa, jeesaamassa sekä kädinä.
30 pelatun reiän jälkeen tarvitsin neljä birkkua viimeiseen seitsemään reikään, jotta viikonlopulle olisi mahkuja. Tämä toteutui ja numerolla viikonlopulle.
Lauantaina oli jo huipputekemistä muutamaa huonoa lyöntiä lukuunottamatta.
Sunnuntaina sitten räjähti. 11 birdietä ja 1 bogey, ja heittämällä uran paras kierros Challenge Tourilla, 62/-10. Sijalta 28 nousua 26 pykälää jaetulle toiselle sijalle, joka on myös uran paras CT:llä.

Sieltä paluu kotiin viikoksi, jonka jälkeen paluu Espanjaan, Novo Sancti Petriin. Espanjassa sama tekeminen jatkui, puttaaminen ei vain ollut riittävällä tasolla. 69, 72, 71 & 71 ja sijoitus jaettu 33.

Espanjasta matka jatkui Suomen kautta Prahaan.
Tsekeissä kisa alkoi hyvällä kierroksella -6/65.
Tämän jälkeen putti yski pahasti seuraavat kolme päivää, ja huippusijoitus jäi ottamatta.
66, 69, 72 & 68 ja sijoitus kuitenkin hyvä, jaettu 11.
Nyt väliviikon pariin ja juhannuksena pieni tauko golfista, jonka jälkeen jatketaan Ranskan Le Vaudreuilissa. Ranskasta matka jatkuu Englantiin The Openin karsintoihin, jonka jälkeen luvassa vähän pidempi breikki kisoista.

-Olazabal